Annonce
Sport

Parasport Føroyar sagde ja: Havard skal deltage i De Paralympiske Lege i Tokyo

- Er lidt fattig på ord, men er jeg lettet, stolt og taknemmelig, skriver Havard Vatnhamar efter han mandag er blevet udtaget til Para-OL i Tokyo. Foto: Johan Gadegaard

Sørvad: Søndag sled 45-årige Havard Vatnhamar sig igennem de sidste 30 kilometer af sit maratonløb med en skade i baglåret og mandag kom belønningen.

Mandag eftermiddag meddelte Parasport Føroyar at den nu tidligere triatlet er blevet udtaget til at repræsentere Færørerne i maraton ved De Paralympiske Lege i Tokyo til august. Dermed får den færørske fiskersøn sin helt store drøm opfyldt.

- Den største sportslige ære, jeg kunne ønske, er blevet mig tildelt. Jeg skal repræsentere Færørerne til Paralympics i Tokyo til August, skriver Havard Vatnhamar på sin Facebook-side.

Annonce

Det var ellers ikke lykkedes for færingen, der er opvokset i Harboøre og i dag bor i Sørvad, at løbe under de tre timer i søndagens maratonløb ved Tvis - hans første nogensinde. Men det færørske forbund vurderede alligevel, at han var en værdig repræsentant for klippeøen i Japan.

- Er lidt fattig på ord, men jeg er lettet, stolt og taknemmelig, skriver Havard Vatnhamar.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce