Annonce
Læserbrev

Paludan. Store udgifter til politiet

Tommy Ørum Pedersen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Debat: 100 millioner kroner er udgiften til politiet for at være livvagt for landets politikere under valget. De fleste er brugt på Rasmus Paludan, siger formanden for Politiforbundet, og det går ud over andre efterforskninger.

Men hvorfor skal manden beskyttes? Er der nogen der vil myrde ham? Hvad er det for nogle slags mennesker, der vil dræbe for en “hellig” bog? Jeg har spurgt flere jeg kender, om de vil slå ihjel i Kristendommens navn? Nej det er jo ikke dansk, og vi kan da ikke have sådanne mennesker gående i Danmark.

Til politiformanden kan jeg oplyse at, udgifter i 2014 til retsvæsen for kriminelle indvandrere og efterkommere var 2300 millioner kroner? Hvis nu politiet havde de 2,3 milliarder kroner om året til “andre efterforskninger”, var der aldrig problemer med økonomien.

Så politiformand, hver gang I kommer ud med, hvor meget Paludan koster, så husk lige at fortæl, hvor meget politiet bruger på kriminelle indvandrere. Nu er det jo heller ikke Paludan, der brænder biler af i gaderne eller myrder bandemedlemmer. Vi ved jo godt hvem der gør det, det gør indvandrerne. Politi og medier prøver at skjule sandheden med ikke at oplyse landets borgere, hvad borgerne har ret til.

Det virkelige problem er ikke-vestlige, der er parat til at slå ihjel, det er dem der er farlige. Som sædvanlig vil mange uvidende danskere hellere spare på kronen, og lade en hundredekroneseddel rulle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce