Læserbrev

Paludan. Store udgifter til politiet

Tommy Ørum Pedersen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Debat: 100 millioner kroner er udgiften til politiet for at være livvagt for landets politikere under valget. De fleste er brugt på Rasmus Paludan, siger formanden for Politiforbundet, og det går ud over andre efterforskninger.

Men hvorfor skal manden beskyttes? Er der nogen der vil myrde ham? Hvad er det for nogle slags mennesker, der vil dræbe for en “hellig” bog? Jeg har spurgt flere jeg kender, om de vil slå ihjel i Kristendommens navn? Nej det er jo ikke dansk, og vi kan da ikke have sådanne mennesker gående i Danmark.

Til politiformanden kan jeg oplyse at, udgifter i 2014 til retsvæsen for kriminelle indvandrere og efterkommere var 2300 millioner kroner? Hvis nu politiet havde de 2,3 milliarder kroner om året til “andre efterforskninger”, var der aldrig problemer med økonomien.

Så politiformand, hver gang I kommer ud med, hvor meget Paludan koster, så husk lige at fortæl, hvor meget politiet bruger på kriminelle indvandrere. Nu er det jo heller ikke Paludan, der brænder biler af i gaderne eller myrder bandemedlemmer. Vi ved jo godt hvem der gør det, det gør indvandrerne. Politi og medier prøver at skjule sandheden med ikke at oplyse landets borgere, hvad borgerne har ret til.

Det virkelige problem er ikke-vestlige, der er parat til at slå ihjel, det er dem der er farlige. Som sædvanlig vil mange uvidende danskere hellere spare på kronen, og lade en hundredekroneseddel rulle.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

Struer For abonnenter

Nu begynder hun for alvor: - Det er et forfærdeligt vigtigt job

Kultur

Uddeler 90.000 kroner: Countryband spiller op til pengefest

Leder For abonnenter

Det virker underligt og grådigt

Det er aldrig rart at få uforudsete udgifter. Men de er svære at slippe uden om - især hvis man er husejer. Der vil komme udgifter, som man ikke nødvendigvis var forberedt på - eller herre over. Arbejdet med at adskille spildevand og regnvand - den såkaldte kloakseparering - er et godt eksempel. Det er en politisk beslutning, som har medført ekstra udgifter til mange boligejere. I dagens avis kan du læse om et andet eksempel på uforudsete udgifter i jorden under villavejene. På Pile Allé i Holstebro er rækkehusene i sin tid opført med en - set med nytidens briller - håbløs tilslutning til fjernvarmenettet. Det betyder, at ejerne nu hver især står med en regning i omegnen af 100.000 kroner. Fjernvarmenettet skal vedligeholdes og opdateres, og det er typisk kun forbundet med udgifter for forsyningsselskabet og ikke boligejerne. Men en helt speciel tilslutningsmodel ved Pile Allé betyder, at Vestforsyning kan sende en regningen videre til husejerne. En regning på 100.000 kroner vil støje gevaldigt i de fleste husholdningskasser. Og risikere at slå bunden ud af nogle af dem. Men boligejerne skal ikke forvente hjælp fra Vestforsyning - selv om ejendommene på lige fod med alle øvrige kunder i årevis har betalt ind til vedligehold og udskiftning via regningen. Tværtimod ser det ud til, at Vestforsyning i sin tilgang forsøger at skubbe flest mulige udgifter over på beboerne. Arbejdet kræver to nye tilslutninger - en for koldt vand og en for varmt vand. For det kolde vand skal de betale en solidarisk pris for en ny tilslutning, hvilket er langt dyrere end de faktiske udgifter. For det varme vand forholder det sig stik modsat. Her opkræves ejerne prisen for omkostningerne - omtrent det dobbelte af prisen for en ny tilslutning efter den solidariske prisliste. Princippet ændrer sig altså, så boligejeren rammes hårdest. Boligejerne slipper næppe for en regning. Men det virker både underligt og grådigt, at principperne for prissætningen ikke er ens for det kolde og varme vand.

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Holstebro For abonnenter

Venstre i Nordvestjylland holder vejret, mens folketingsgruppen slås: Muligt opgør om geografi i vente

Holstebro

Sansefestivalen satte gang i ganerne

Annonce