Annonce
Holstebro

Palmeolie-millionær vil gøre Holstebro til en fodboldby igen

- Hvor der er vilje, er der vej, og jeg tror på, at vi med et fælles mål og en velovervejet strategi kan have et divisionshold i Holstebro i 2020, siger Martin Bek-Nielsen. Foto: Mette G. Sørensen

Palmeolie-millionæren Martin Bek-Nielsen har i mange år været anonym sponsor for Holstebro Boldklub. Nu står han frem og efterlyser en handlingsplan for, at Holstebro igen får et divisionshold.

Holstebro: - Jeg har store forventninger til Holstebro Boldklub, nu hvor de har fået Kim Kristensen som cheftræner, siger Martin Bek-Nielsen, medejer af og direktør for United Plantations i Malaysia.

Han taler både med hjertet og med pengepungen.

Martin Bek-Nielsen voksede til dels op i Holstebro, og mener selv, at han i cirka 15 år spillede på hold med Kim Kristensen, som han betegner som "en eminent tekniker og én for holdet - en fyr, der kunne løfte gejsten".

- Nu, hvor Kim er kommet til, tror jeg på, at vi kan komme til at spille divisionsfodbold igen. Han har - sammen med Henrik Christensen, Bo Thomsen og ikke mindst Henrik Bülow - et drive og en personlighed, der kan få det til at lykkes. Og naturligvis vil jeg gerne gøre mit til, at Holstebro igen får et divisionshold, siger Martin Bek-Nielsen.

Han har i mange år været anonym sponsor for HB. I HB ved man godt, at han lægger penge der - han har bare ikke gjort noget stort nummer ud af det selv. Men nu vil han godt på banen.

Målet om at komme til at spille divisionsfodbold er et holdansvar - og ikke kun for det hold, der spiller på banen. Jeg vil gerne i samarbejde med andre sponsorer høre om strategien for at få fodboldklubben i divisionsfodbold igen. Hvad er planerne? Hvordan, hvornår og hvor meget vil det koste? Når der er en handlingsplan og et budget på bordet, må vi sponsorer samles og blive enige om, hvordan vi griber den opgave an.

Martin Bek-Nielsen.
Annonce

Til ære og værdighed

- Målet om at komme til at spille divisionsfodbold er et holdansvar - og ikke kun for det hold, der spiller på banen. Jeg vil gerne i samarbejde med andre sponsorer høre om strategien for at få fodboldklubben i divisionsfodbold igen. Hvad er planerne? Hvordan, hvornår og hvor meget vil det koste? Når der er en handlingsplan og et budget på bordet, må vi sponsorer samles og blive enige om, hvordan vi griber den opgave an, siger Martin Bek-Nielsen og fortsætter:

- Når der ligger en velovervejet forretningsplan, vil jeg naturligvis bidrage med min andel.

Hvorfor støtter du fodbolden? Du kunne jo lige så godt vælge håndbold?

- Som sagt så har jeg stor tillid til min tidligere medspiller fra mine HB-dage, Kim Kristensen. Og jeg mener, at nuværende sponsorer, nye sponsorer og andre interessenter som for eksempel Holstebro Kommune burde have en interesse i også at udvikle fodbolden i byen og dermed genetablere Holstebro som fodboldby og ikke kun som en håndboldby. Sidstnævnte er gjort så flot, ikke mindst med Gråkjærs støtte, men det forhindrer jo ikke, at fodbolden kan komme til ære og værdighed igen, siger Martin Bek-Nielsen.

Annonce

På vej med strategi

I Holstebro Boldklub hilser formand Helle Manicus interessen fra Martin Bek-Nielsen meget velkommen.

- Vi er altid glade, når der er nogle, der er interesserede i at hjælpe os. Det sætter vi meget pris på, siger formanden.

I foråret sluttede HB på andenpladsen og var i lang tid med i kampen om oprykning til 2. division. Der bliver også arbejdet på at lancere en plan, der kan få Holstebro Boldklub tilbage i divisionerne inden for de nærmeste år.

- Lige nu er det et internt berstyrelsesarbejde. Vi er glade for, at vi er kommet så langt nu, at vi har mulighed for at lægge en strategi, siger HB-formanden, der satser på at kunne lancere en strategi i løbet af efterårssæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce