Annonce
Holstebro

På jagt efter 420 motorvejs-millioner

Konkret så lyder vurderingen på, at der skal skaffes 420 millioner kroner for at lukke motorvejshullet. Arkivfoto.
Annonce

Nordvestjylland: Den upolitiske motorvejsgruppe, der arbejder for at få lavet de sidste syv kilometer motortrafikvej om til motorvej, var torsdag på jagt efter politisk opbakning på Christiansborg.

Her havde gruppen foretræde for Folketingets trafikudvalg, hvor de fremførte argumenterne for, hvorfor der er behov for at lukke hullet.

- Jeg oplevede stor lydhørhed og interesse fra medlemmerne af udvalget, siger Søren Sloth, der er talsmand for motorvejsgruppen.

Konkret lyder vurderingen på, at der skal skaffes 420 millioner kroner for at lukke motorvejshullet:

- Først og fremmest er der et spørgsmål om trafiksikkerhed. Dernæst kommer det, at det vil have stor værdi for vores erhvervsliv, og at strækningen hurtigt vil tjene sig ind igen, siger Søren Sloth.

Når det er nu, motorvejsgruppen er oppe på mærkerne, skyldes det, at der i løbet af 2019 vil blive bakset på et transportpolitisk udspil på Christiansborg, der rækker frem mod 2030:

- Det er nu, vi skal have sikret, at vi kommer med i den prioritering, siger Søren Sloth, der da også mener, at man står med både gode argumenter og muligheder på hånden:

- Men i sidste ende har vi jo brug for, at politikerne også vil sætte pengene af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Sport

Skive gafler HB-topscorer

Annonce