Annoncørbetalt indhold

På denne måde får dit barn nemmere ved lektielæsningen

Dette indhold er sponsoreret

Skoledagen er endeligt omme og derhjemme venter afslapning og leg. Eller så venter lektierne, som driller og gør det lidt sværere at holde gejsten for skolen oppe. Dette kan være fordi, at engelsk ikke blot ruller af tungen eller fordi tallene tumler rundt på papiret, men problemer med lektielæsningen kan udfordre dit barn på mange forskellige måder. Denne artikel giver nogle bud på, hvordan du bedst kan hjælpe dit barn med at få lave sine lektier - og at få lavet sine lektier godt.

Lektiehjælpen findes flere steder

Først og fremmest er der muligvis hjælp at finde i dit barns institution. Dette vil typisk være som tilbud på barnets egen skole, men også i fritidsordninger eller andre fritidstilbud. Her vil barnet opleve, at hjælpen er kompetent og endda tilpasset i forhold til behov, men hjælpen skal typisk også deles med andre elever.

Dernæst kan lektiehjælp til dit barn findes i mere bekendte eller familiære kredse. For at assistere dit barn med at få lektierne lavet kan du udforske dit netværk. I dit netværk er det muligt, at du finder børn eller unge ældre end dit eget, som har prøvet at gennemgå samme eller lignende lektier som dit barn. I netværket kan der ydermere være børn eller unge, der er motiverede til at hjælpe med lektier i særlige fag. Dertil findes der deciderede tutorer, som er specialiserede i hjælpe med lektier.

Annonce

Forældre som hjælp

Som forælder kan du også agere lektiehjælp for dit barn. Du har på et tidspunkt selv gået i skole og kan trække på din viden og erfaring derfra og således er det muligt for dig at hjælpe dit barn med lektierne rent fagligt men også med at motivere dit barn.

Annonce

Hjælp fra en tutor

Hvis det kun lykkes dig at motivere dit barn til at få lavet lektierne, men ikke med at forbedre sig fagligt, er det muligt at benytte sig af en tutor som for eksempel en tutor fra Gotutor.dk. En sådan tutor er certificeret til at undervise børn og unge i forskellige fag og er derfor særligt dygtige til at hjælpe dit barn med ikke blot at lave lektier, men også med at have success med lektierne. En tutor har også fokus på udelukkende dit barn og dit barns udfordringer, hvilket blandt andet kan betyde hurtigere, større, længerevarende og måske endda sjovere udbytte af lektielæsningen. Så tag snakken med dit barn og læs mere på deres hjemmeside.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.