Annoncørbetalt indhold

Overvejer du et typehus bygget fra bunden? Læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Typehuse er en lige så aktuel boligløsning som altid. Men hvad er et typehus i 2021? Du får dit eget hus bygget op fra bunden, uden selv at skulle sidde og skulle overskue arkitekttegninger ned i mindste detalje, og samtidig skulle forholde dig til byggetilladelse, lokalplaner osv. Løsningen tillader bygherre at komme hurtigt i gang med byggeriet, du får vejledning og hjælp gennem alle byggeriets faser, og betalingen sker tit og ofte først, når dit nye hus er indflytningsklart.


Annonce

Find dit nye typehus

Hvad kan du så vælge til og fra? Typehusfirmaerne tilbyder forskellige designs, løsninger og muligheder. Men de overordnede modeller går igen, da de her firmaer ved, hvad der virker i praksis. Du kan ved køb af typehus derfor ofte vælge mellem længehuse, vinkelhuse, knækhuse, H-huse og huse i 1,5 eller 2 plan. Hvilken type hus skal du så vælge? Her kan du blive klogere på flere af forcerne ved de enkelte hustyper.


Længehuse kan du nemt nok forlige dig med

Længe huse er nemme at blive klog på, for deres grundplan er rektangulær. Formen gør hustypen nem at placere på stort set alle byggegrunde, og byggestilen passer ind i de fleste omgivelser. Længehusets form giver et dejligt lysindfald, da der er plads til masser af vinduer, og du får et hus hvor kvadratmeterne er optimalt udnyttet. Og oplever du fx problemer med bebyggelsesprocent, så er længehuset et oplagt valg.


Knækhuse er både praktiske og idylliske

Knækhuset er et spændende alternativ. Her får du et atypisk udtryk, da husene har et eller to ”knæk” med skråtstillede mure, så huset oppefra har et buet udseende. De tillader dig fx at placere centrale rum som køkken/alrum og stue midt i huset, og henholdsvis børne- og voksenafdeling til hver side. Knækhuset fylder mere på grunden, men til gengæld får du et flot og anderledes hus, som blandt andet skaber mulighed for et fantastisk terrasse-miljø.


Hvad med et H-hus?

H-huse har et komplekst design. De er ikke nødvendigvis bogstaveligt talt formet som et H, men består af to rektangler, der forbindes midtpå af et tredje, mindre rektangel. Modellen er god til store familier, og er oplagt til separate børne- og voksenafdelinger. H-huset skaber to lukkede gårdmiljøer, og samtidig får du lysindfald fra flere forskellige vinkler.


Typehuse i flere etager

Typehuse i flere etager må ikke glemmes. Her vil du flere steder kunne vælge mellem huse i 1, 1,5 eller 2 plan. Ved at tænke i flere etager, får du mulighed for flere kvadratmeter, uden at huset fylder mere på grunden. Det kan være en fordel på mindre grunde. Med flere etager får du også potentiale for en lækker tagterrasse og en god udsigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.