Annoncørbetalt indhold

Overvejer du en BFO? Dette skal du vide ift. valg af brystimplantat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Brystforstørrende operationer – eller BFO’er – er blevet meget udbredte, og silikonebryster er ikke længere forbeholdt Hollywood-stjernerne. I dag er det heller ikke længere tabubelagt at have fået foretaget en brystforstørrelse.

Er du en af de mange kvinder, som overvejer at få lavet en brystforstørrende operation? Her får du en guide til, hvordan du vælger det rigtige brystimplantat til dig – for der er nemlig mange ting at have med i overvejelserne.

Annonce


Hvordan ønsker du, dine bryster skal se ud?

Først skal du gøre op med dig selv, hvordan du ønsker, at dine bryster skal se ud. Der er f.eks. forskel på fra kvinde til kvinde, om man ønsker meget store, voluminøse bryster, hvor det er forholdsvist tydeligt, at man har fået lavet silikonebryster. Eller man ønsker et mere naturligt resultat, som ikke ligner kunstige bryster.


Find eventuelt eksempler på bryster, du synes, er flotte. Disse eksempler kan du tage med, når du skal til forkonsultation hos plastikkirurgen. På den måde kan I sammen finde frem til, hvilken løsning der er den bedste for dig.

For at finde eksempler på brystoperationer kan du tjekke diverse plastikkirurgers hjemmesider og sociale medier ud, hvor de ofte har før- og efterbilleder. F.eks. kan du se før- og efterbilleder samt få meget mere information på Pfeiffer Plastikkirurgis hjemmeside her: https://plastikkirurgi.dk/brystforstoerrelse/


Hvilken type implantat?

Der findes forskellige brystimplantat-mærker, men to af de mest populære og førende på markedet er Motiva og Mentor, som begge er af høj kvalitet, langtidsholdbare og med lille risiko for kapseldannelse.


Hvilken profil?

Udover at vælge type af implantat skal du også vælge, hvilken profil du ønsker. Motiva og Mentor fås i fire forskellige profiler: Mini, Demi, Full og Corsé.

Profilen har betydning for, hvor meget dine bryster kommer til at stritte, og det er dermed også profilen, der kan have en betydning for, hvor naturlige brysterne ser ud.


Rundt eller dråbeformet implantat?

Du kan vælge imellem et rundt eller dråbeformet implantat, som adskiller sig ved silikonens hårdhed samt toppunktets placering. Ofte vælges det dråbeformede implantat af kvinder med slappe og hængende bryster.

Det afhænger dog meget af dine ønsker, kropstype og anatomi, hvad der passer bedst til dig, og det afgør du sammen med din kirurg.


Over eller under brystmusklen?

Implantatet kan placeres både over eller under brystmusklen, men ofte giver det det pæneste resultat, hvis man placerer det under brystmusklen. Derfor vælges denne placering for det meste, men det er noget, du aftaler med din kirurg.


Hvad er din holdning til placeringen af arrene?

Endelig er der forskel på, hvor arrene placeres i forbindelse med indlægningen af brystimplantaterne. Vælger du implantater af typen Motiva Ergonomix er det muligt at gøre brug af metoden ”Minimal Scar Technique”, hvor du kan undgå store ar. Her kan kirurgen ved hjælp af særligt udstyr lave den brystforstørrende operation med ar på helt ned til 3 cm.


Alternativ til implantater: Brystforstørrelse med eget fedt

Til sidst skal det nævnes, at der også findes et alternativ til at få en brystforstørrelse med implantater: Nemlig brystforstørrelse med eget fedt. Her går man først ind og suger fedt fra de områder på ens krop, man har aftalt. Herefter bliver fedtet renset og sprøjtet direkte ind i brysterne med en kanyle.


Resultatet af denne type brystforstørrelse er ofte mere underspillet og naturligt at se på end ved brug af implantater, og det er kun muligt at gå ca. én skålstørrelse op.

Vælger man denne type brystforstørrelse er det dog vigtigt at huske på, at den indebærer en fedtsugning, som i sig selv er et stort indgreb. Derfor varer denne type operation også væsentligt længere tid.

Den bedste måde at blive klogere på, om en brystforstørrende operation er noget for dig, er ved at bestille en uforpligtende forkonsultation hos en dygtige plastikkirurg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.