Annoncørbetalt indhold

Overvej TESLA model y med lav beskatning som din nye firmabil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ingen hemmelighed at TESLA i den grad har taget verden med storm. Ganske kort tid efter den daværende introduktion, blev samtlige af modellerne nærmest revet væk fra bilforhandlere, og det har ikke ændret sig ret meget siden. De lækre elbiler viste os en hel ny verden, og vi har ikke rigtig kunne slippe tanken om disse biler. Det der kan have afholdt nogen for at købt en af disse modeller er dog, at de er kendt for at være oppe i den høje ende prismæssigt. Men vidste du, at du kan få en lav beskatning af TESLA modellen Y?

TESLA er et hit iblandt befolkningen

Annonce


Hvis vi kigger rundt, så vil vi hurtigt kunne spotte samtlige TESLA’er komme kørende på vejene. Det er i den grad blevet en populær bil med mange købere årligt. På nuværende tidspunkt er der også udviklet flere modeller, så derfor kan du være heldig at finde en TESLA model, som måske ikke er helt lige så dyr, som nogle af de andre modeller. Noget af det, som fanger vores interesse ved en TESLA, er blandt andet det unikke, elegante design og hvor nem den er at have med at gøre. Det hele er lavet på denne enkelte, men stadigvæk effektive måde. Bilerne har tonsvis af smart udstyr der følger med, men har samtidig et minimalistisk udseende. Hvis du er interesseret i en bil som har det hele, men som også passer i denne SUV-form, så bør du kigge nærmere på en TESLA model y. Denne bil vil være den helt perfekte firmabil, da den både er miljøvenlig, nem at håndtere og vigtigst af alt, har en ganske lav beskatning på 499.412 kr. Bare fordi det er en TESLA, så er det ikke ensbetydende med, at det behøver at være dyrt. Denne bil kunne blive den optimale firmabil, og med en lav beskatning, hvorfor så ikke overveje denne mulighed? Du kan finde et utal af forbrugere som er vilde med modellerne fra TESLA, og du kan blive den næste.


En bil der skal få dig til at føle dig tryg


TESLA modellen som du kan se ved at klikke på det overstående link, er noget større end den ”typiske” TESLA vi er vant til at se. Dette er dog en fordel når det handler om at finde den rigtige firmabil, eftersom der vil være mere plads til at fragte de ting du skal have med, når du skal ud på opgave. Bilen kører som en drøm og vil derfor gøre enhver tur fornøjelig. TESLA-modellerne er udstyret med massevis af forskelligt udstyr, heriblandt adaptiv fartpilot, navigation på en 15,0 ” skærm, 360 graders parkeringssystem og meget mere. Bilen er lavet til at gøre det nemmere, mere behageligt og vigtigst af alt, mere sikkert for dig at køre bil. En firmabil skal bruges ofte, og derfor er det ganske afgørende at det er en bil som du kan regne med og som du føler dig tryg ved at køre rundt i. Med en TESLA model y, så vil du aldrig være bekymret for at køre. Denne bil er lavet til at gøre alting nemmere for dig, og den fornemmelse får du også med det samme du træder ind i bilen. Der er trods alt en grund til, at TESLA rundede år 2020 af med rekordhøjt antal leverancer. Skynd dig at kigge nærmere på denne y model, før denne også bliver revet væk fra bilforhandlerne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.