Annonce
Navne

Overrasket formand: hædret for sin indsats som formand i plejehjemmets vennekreds

Vilhelm Birkedal motiverer tildelingen af årets pris til Olga Bruhn. Foto: Anders Borg

Sevel: - Du er en ildsjæl.

Lytter og har omsorg for mennesker, du møder på din vej.

Hjælper gerne, hvor der er brug for en hjælpende hånd.

Har et smittende og imødekommende humør.

Er med til at sørge for, at Sevel er en by med nærvær og fællesskab.

Og som formand for Vennekredsen på Sevel Alderdomshjem lægger du en stor indsats med omsorg for beboerne på hjemmet.

Roste og konstaterede præsidenten for Vinderup Y´s Men`s Club, Vilhelm Birkedal over for formanden, Olga Bruhn, som han overraskede ved et arrangement på alderdomshjemmet.

Vinderup Y’s Men’s Club har siden 1996 hvert år udvalgt en person som i gammel Vinderup kommune udfører en særlig indsat med betegnelsen: ”Dig lagde vi mærke til”. I år var Olga Bruhn udvalgt for sin særlige indsats for Sevel Alderdomshjem

Hun fik overrakt et billede med et motiv fra området ved ” Gjæven” i Sevel med indskriften: ”Vinderup Y’s Men’s Club har lagt mærke til Olga Bruhn for hendes store indsats og omsorg for beboerne på Sevel Alderdomshjem" og modtager desuden en kontant påskønnelse.

Olga Bruhn blev meget overrasket og glad for hædringen, som hun ikke var blevet varskoet om på forhånd.

Olga Bruhn blev meget overrasket over tildelingen, som hun ikke var varskoet om på forhånd. Foto: Anders Borg
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce