Annonce
Navne

Otte forskellige personer havde indstillet Tiaheswery til Vestforsyningsprisen

Tiaheswery Thiagarajah modtog forleden Vestforsyningsprisen 2021. pressefoto: Jens Bach
Vestforsynings Initiativpulje har indtil nu støttet mere end 500 lokale projekter og initiativer - denne gang gik 35 igennem nåleøje.

Holstebro: Vestforsyning har netop afholdt den halvårlige reception med uddeling af sponsormidler. Denne gang blev der givet støtte til 35 forskellige projekter. Projekterne spænder vidt – lige fra madlavningsgrej til spejderne til danseauditions i udlandet, skriver Vestforsyning i en pressemeddelelse.

Ved receptionen blev Vestforsyningsprisen også uddelt. Prisen gives til en forening/klub eller en person, som har gjort en helt ekstraordinær indsats.

Initiativpuljen

Vestforsyning modtager ansøgninger til Initiativpuljen hele året.

To gange om året bliver ansøgningerne samlet og vurderet af en ekstern bedømmelseskomite af lokale eksperter inden for kultur, idræt, uddannelse og erhverv.

Der uddeles årligt 500.000 kroner.

Vestforsyningsprisen er på 25.000 kroner.

Tidligere blev modtagere af prisen udvalgt af støttekomiteen, men som noget nyt, kan alle nu indstille kandidater til prisen. Der var indkommet hele 63 indstillinger her første gang.

Annonce

I år gik prisen til Tiaheswery Thiagarajah. Hun var blevet indstillet af hele otte forskellige personer, uafhængigt af hinanden.

Roser til Tiaheswery

Indstillerne sagde blandt andet:

- En ildsjæl i Holstebro Kommune, som gennem flere år har lavet utalligt meget frivilligt arbejde, både hos kommunen og i forskellige foreninger. Hun var med til at skabe Holstebro bydelsmødre og bruger masser af tid på at skabe struktur og igangsætte kvinder med anden etnisk baggrund i Trekantsområdet og få dem integreret i dagligdagen.

- Hun skal indstilles for sit store arbejde i Trivselshuset og bydelsmødre, hvor hun gør en stor indsats på integrationsområdet.

- Hun har en utrolig vilje til at ville noget med sit liv. Hun kom hertil som flygtning fra Sri Lanka for 33 år siden, har lært dansk og taget tre forskellige uddannelser som ergoterapeut, kulturmedarbejder og narrativ familieterapeut.

Hun har en utrolig vilje til at ville noget med sit liv.

- Hun er en ildsjæl, når det gælder frivilligt arbejde. Ud over at være koordinator for bydelsmødre, har hun været formand for Kultur og Frivillighedshuset og er stadig medlem. Hun er udpeget af byrådet til at være medlem af Integrationsrådet, som hun også er formand for. Hun er desuden aktiv i Tamilsk-Dansk venskabsforening, og blev i 90’-erne kåret til årets flygtningskunstner.

- Hun har på forbilledlig vis taget det bedste fra den danske og den Sri Lankalsk tamilske kultur og gjort det til sit eget. Hun er både en mønsterbryder og en god rollemodel for andre kvinder, og hun fortjener om nogen at modtage årets Vestforsyningspris.


Annonce
Holstebro

Hvis det er rigtigt, er det vildt, erkender politiet: Men her er hvad lokoføreren har forklaret, efter 30-årig blev ramt af toget og forsvandt

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Under valget ville DF og SF  prioritere kernevelfærden - nu vil de have spiralbro til 100 millioner kroner: Intet har ændret sig. Velfærden kommer først

Holstebro For abonnenter

Frederik kørte en kvinde ned: - Jeg har tænkt meget på, om jeg kunne have gjort noget anderledes

Struer

Bendy er sikker på, at Thyholm er i spil som atomlager: Regeringen leder efter en kommune, der vil have radioaktivt affald i undergrunden

Sport

Operation koster Markussen begyndelsen af foråret

Mette kæmper for retten til at dø: Regeringen vil give ældre ret til at fravælge genoplivning

Holstebro For abonnenter

Padel Zone Holstebro står til mere end en fordobling i antallet af baner, og det er Birte glad for: - Jeg har 78 på min liste, som jeg hver uge sender en SMS

Kultur For abonnenter

7 ting du måske ikke vidste om den ambitiøse spiralbro: 750 meter lang - og hvor højt er 22 meter lige?

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Erhverv

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Dansk atomaffald skal begraves: Sådan finder vi ud af hvor

Debat

Stilfærdig retræte

Erhverv For abonnenter

Helle og Mike udvider med en smørrebrødsforretning: - Det er en drøm, jeg har haft, og så tror jeg også, at Helle var varm på ideen

Holstebro

30-årig blev ramt, da han forsøgte at skyde genvej over togskinnerne: Nu har han skader på ben og ryg

Annonce