Annonce
Struer

Ostemesteren lukker cafeen - skal bruges på en anden måde

Indehaveren af Ostemesteren, Charlotte Hviid Christensen: Vi tilpasser driften, så vi også har en sund forretning i fremtiden. Arkivfoto
Ostemesteren i Struer lukker cafeen for at gøre driften af butikken så effektiv som muligt. Cafeen vil dog stadig kunne bruges af f.eks. klubber ved forudbestilling. Der bliver til gengæld skruet op for andre aktiviteter hos Ostemesteren.

Struer: Fra den 1. oktober kan man ikke længere gå ind fra gaden og nyde en kop kaffe i Ostemesterens café.

Ostemesteren - der ligger i gågaden Vestergade i Struer - har besluttet at lukke Café O.

- Det gør vi for at få så effektiv en drift som muligt af butikken. Når vi har åbent i cafeen, skal vi være to på arbejde, så den ene kan passe butikken og den anden cafeen. Men det er der ikke cafékunder nok til, siger indehaver Charlotte Hviid Christensen.

Siden juli har Ostemesteren i Struer haft lukket om mandagen, og det er ligeledes et led i at effektivisere driften.

- Vi tilpasser vores butik til behovet hos kunderne, og det gør, at vi fortsat kan have en sund forretning. Det går nemlig godt med at sælge oste, men tingene ændrer sig lidt med tiden, og det indretter vi os efter, siger Charlotte Hviid Christensen.

Ostemesteren har afdelinger i både Struer og Herning. Der er ingen café tilknyttet butikken i Herning.

- Vi vil fortsat have vores café i Struer-afdelingen. Den bliver ikke lagt til butiksarealet. Cafeen vil fortsat kunne bruges af f.eks. klubber, der booker lokalet - enten med eller uden mad leveret af os. Vi vil fortsat kunne levere tapas med oste, sandwich m.v. Det skal være en gruppe på mindst otte personer, der booker cafeen og bestiller mad, siger Charlotte Hviid Christensen.

Mens der således skrues ned for cafélivet hos Ostemesteren, skrues der op for andre aktiviteter.

- Der er en stigende interesse for, at vi kommer ud og præsenterer diverse oste og fortæller om dem. Ligeledes kommer vi også til at køre mere med vores ostebil. Den holder i øjeblikket hver onsdag i Hvidbjerg. Her har vi Hurup i kikkerten som et stoppested for ostebilen, og vi kommer muligvis også til at deltage med den på markedsdage og til events i Holstebro, siger Charlotte Hviid Christensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce