Annoncørbetalt indhold

Optimér kontormiljøet uden at gå på kompromis med plads, lys og den gode stemning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag er kontormiljøer blevet en essentiel del af det gode arbejdsmiljø. Det betyder også, at både institutioner, kontorer og andre erhvervsdrivende stiller skarpt på at optimere kontorindretningen for at få mere ud af lokalerne. Mange danskere vælger ikke kun deres job ud fra de forskellige arbejdsopgaver. Det handler nemlig lige så meget om de fysiske rammer, der stilles til rådighed på kontoret, som er en afgørende faktor for et arbejdsmiljø, der sikrer motivation og trivsel.

Men det kan hurtigt blive en udfordring, når der skal være plads til flere mødelokaler, samtidig med at du gerne vil bibeholde det åbne kontormiljø. Heldigvis guider vi dig til den perfekte indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri, så du kan optimere på den helt rigtige måde.

Annonce

Glasvægge og foldedøre giver det bedste miljø

Når det kommer til at bibeholde det åbne og lyse kontormiljø, betaler det sig at kigge efter nogle helt særlige løsninger. Hos DEKO finder du lysisolerede glasvægge og foldevægge, der giver dig den optimale løsning til at skabe det helt rigtige miljø.

DEKOs brandsikre glasvægge gør det nemt at bibeholde det åbne kontormiljø, samtidig med at du kan opdele det store rum til mindre mødelokaler. Vil du gerne have multifunktionelle rum, kan du vælge foldevægge og på den måde slå flere mødelokaler sammen, så du har plads til større arrangementer i virksomheden.

Der findes alverdens muligheder inden for skillevægge til institutioner, erhverv og kontor, og her gælder det om at sikre sig, at du vælger lydisolerede lofter eller vægge. Det giver den bedste akustik, som sikrer de bedste rammer på kontoret.

Få hjælp med en hovedentreprise

Vælger du at optimere kontoret, kan det være en stor mundfuld selv at stå for. I stedet betaler det sig at vælge totalentreprise, som du eksempelvis finder hos DEKO. Her er du i trygge hænder med én af Skandinaviens største tømrer- og snedkervirksomheder med speciale i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier.

Med en hovedentreprise ved roret skal du ikke bekymre dig om selve byggeprocessen. Du er med i alle beslutningerne, og du kan være helt sikker på, at arbejdet udføres helt efter bogen. Typisk får du mulighed for at få en god aftale med materialer og entreprise, når du vælger det hos samme forhandler.

Kontormiljøet er afgørende for medarbejdernes indsats

Der er en helt særlig grund til, at kontormiljøet er et varmt emne i dag. I en undersøgelse fra Staples viser tallene, at omkring 80 procent mener, at en forbedring af det fysiske miljø på kontoret vil være med til at booste deres produktivitet.

Derfor kan det være en god investering at optimere kontor- og erhvervslokalerne, hvis du gerne vil levere de bedste resultater på bundlinjen. I samme undersøgelse mener 70 procent, at kvaliteten af arbejdspladsens fysiske indretning har en direkte sammenhæng med den overordnede succes for virksomheden. En optimering af kontormiljøet vil i langt de fleste tilfælde resultere i motiverede medarbejdere og en øget produktivitet, som giver dig den succes, du drømmer om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.