Annonce
Holstebro

Optikerbutik støtter kampen mod sclerose

Cykelnerven er et cykelhold, der hører under Scleroseforeningen. Holdet samler penge ind til bekæmpelse af sclerose. Pressebillede

Holstebro: Sammen med en række andre butikker fra optikerkæden donerer Louis Nielsen Holstebro 61.000 kroner til cykelholdet Cykelnerven.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Cykelnerven samler penge ind til forskning i sclerose, og hver sommer kæmper 300 cykelentusiaster sig til tops på de afgørende bjerge - kendt fra Tour de France - for at indsamle penge.

Annonce

Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, der er ansvarlig for Cykelnerven, glæder sig over donationen.

- Når en stor landsdækkende kæde som Louis Nielsen støtter op om vores indsats mod sclerose og derved tager et stort, socialt ansvar, betyder det enormt meget – også helt konkret for, hvor mange penge vi kan give til forskning i sclerose. Det er samtidig en stærk anerkendelse af de mange mennesker, som lever med sclerose tæt inde på livet, siger hun.

Medejer af Louis Nielsen-butikken i Holstebro, Ane-Simone Bach, er imponeret over cykelrytterne.

- Vi holder os til at passe godt på vores kunders syn, og så lader vi de seje cykelryttere om at kæmpe sig op ad bjergene. De er seje, og vi er glade for at kunne støtte dem, siger hun.

Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce