Annonce
Struer

Opstiller mobile testcentre i Struer Kommune i næste uge

Region Midtjylland opstiller i uge 44 mobile testcentre i Struer og på Thyholm. Foto; Frede Stengaard
Annonce

Struer: Det lokale smittetal har nu i flere uger gjort Struer Kommune højrød, og har på et tidspunkt placeret kommunen helt i toppen af landets kommuner, når det angår smittetryk.

Det er endnu ikke lykkes at få farven til at skifte til en blidere nuance, og efter at der den seneste uge ifølge Statens Serum Institut er konstateret 28 nye smittede i kommunen, tager Region  Midtjylland nu et nyt skridt for yderligere at opspore og knække smitten.

Region Midtjylland opretter to midlertidige testcentre i Struer Energi Park og Midtpunktet Thyholm i uge 44.

Alle borgere i Struer Kommune over 12 år har her mulighed for at blive testet.

Centrene holdes åbne således: Struer Energi Park: 26., 27. og 28. oktober, alle dage klokken 9 til 16, Midtpunktet Thyholm: 29. og 30. oktober, begge dage klokken 9 til 16.

Det er ikke nødvendigt at bestille tid på forhånd. Derfor må du også forvente, at der kan opstå kø og ventetid, hvis mange vil testes.

Du skal huske dit Sundhedskort, og tjek gerne https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/test-for-smitte-med-coronavirus/personer-uden-symptomer/ inden du tager hjemmefra, da åbningstidspunkter kan ændre sig med kort varsel, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce