Rejser

Opskrift fra Vadehavscentret: Syltet tang

En af de retter som tilberedes, til Vadehavscentrets ture Vadehavsmad, er syltet tang. Blæretang er som regel hovedingrediensen. Arkivfoto: Michael Bager

Ingredienser:

Et par håndfulde tang

2 dl eddike

2 dl sukker

1-2 tsk salt

Peberkorn

Eventuelt 1/2 dl vand

Fremgangsmåde:

Varm eddike, sukker, salt og vand til sukkeret er opløst.

Pluk de yderste, friske dele af tangen og skær dem i tynde strimler.

Kom dem i en skål.

Hæld eddikeblandingen over tangstykkerne og lad det trække.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Holstebro For abonnenter

Det er ikke EU’s opgave at lave kønskvoter og at opbygge en hær

Vinderup For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Indland

Små kommuner dropper parkeringskontrol efter ny regel

Sport

Efter blot to løb fik Mikkel en invitation til verdenseliten

Annonce