Annonce
Erhverv

Opråb blev i den grad hørt: 1000 gavekort revet væk - 400 mere på vej

Handelslivet råbte om aktivitet fra kundernes side, og det fik de. Foto: Johan Gadegaard
Flere end 40 butikker i Struer Kommune kom i sidste uge med et opråb for overlevelse, og kunderne reagerede prompte på tilbuddet - køb for 1000 kroner og få et gavekort på 400 kroner
Annonce

Struer: Peter Kjeldbjerg, der er chef for Lydens By, som varetager handelsstandsforeningerne i både Struer og Thyholms interesser, fortalte i den forgangne uge om et nyt initiativ, der skulle få folk ud i de lokale butikker.

Køb for 1000 kroner eller derover, aflever bonen og få et gavekort på 400 kroner stukket i hånden.

Flere end 40 butikker både fra Thyholm og Struer samt nærmeste omegn var med, og det fortryder de formentlig ingenlunde. Allerede mandag formiddag efter at have været i gang siden onsdag i sidste uge kunne der meldes alt udsolgt.

Samtlige gavekort var hentet, hvilket betyder, at minimum en million kroner - og formentlig også noget mere lyder et forsigtigt bud fra folkene bag initiativet - har fundet vej til de deltagende butikker.

- Både butikker og kunder er glade, lyder det fra Peter Kjeldbjerg, som endda har oplevet, at folk fra Holstebro og Lemvig er kørt til Struer for at handle på grund af det her.

- Det har fået folk til at tænke over, hvor vigtigt det er at komme ud og handle lokalt lige så meget som det gode tilbud, tilføjer han.

Det er fedt, at Struer står sammen. Vi er jo sat til at skabe flow til midtbyen, og det giver da stof til eftertanke, når man ser, hvordan det her bare har braget derudad.

Casper Frederiksen, formand for Struer Handelsstandsforening

Annonce

Brager derudad

Og når man nu er i gang med en succes, hvorfor så stoppe midt i den.

Ja, hvorfor egentlig?

- Vi kommer med flere gavekort, lyder det fra en glad Casper Frederiksen, der er formand for Struer Handelsstandsforening.

- Vi har fået et flot sponsorat fra Struer Energi, så der kommer 400 gavekort mere, så vi er klar til at køre videre, siger formanden.

50.000 kroner er Struer Energi kommet med, forklarer direktør Claus B. Mogensen med begrundelsen, at de jo er til for netop Struer.

- Vi vil rigtig gerne gøre noget for Struer, og det er vigtigt at kunne holde tingene i gang i denne svære tid, siger Claus B. Mogensen.

Casper Frederiksen kan kun melde om god respons og feedback på initiativet, der nu altså kører videre.

- Det er fedt, at Struer står sammen. Vi er jo sat til at skabe flow til midtbyen, og det giver da stof til eftertanke, når man ser, hvordan det her bare har braget derudad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce