Annoncørbetalt indhold

Oplev smuk natur og uforglemmelige øjeblikke på Island

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Oplev smuk natur og uforglemmelige øjeblikke på Island

Hvis du har brug for at komme væk hjemmefra og rejse væk fra hverdagens gøremål, så kan du med fordel overveje en rejse til Island.

Annonce

Island er en ø beliggende nord for Danmark, og er næsten placeret midt imellem Europa og Nordamerika.

På Island kan du opleve smuk natur og få nogle uforglemmelige øjeblikke med unikke naturfænomener, som gejsere, nordlys og gletsjere.

En rejse til Island er en tur uden lige, da du kan fylde din ferie op med mange spændende og smukke aktiviteter, som vil få dine tanker langt væk fra hverdagen og hjemmet.


Rejsepakker af forskellige typer

Guide To Iceland kan tilbyde en lang række forskellige rejsepakker, afhængig af hvad du ønsker at opleve på Island. Find mere information her og bliv inspireret til din rejse til Island.

Du kan for eksempel bestille kør-selv-ture af forskellige længder. Her lejer du en bil og følger ringvejen rundt om hele øen. På denne tur får du blandt andet set Den Blå Lagune, hovedstaden Reykjavik, flotte gletsjere, gejsere, vandfald, nordlys og meget mere.

Andre ture på hjemmesiden indeholder blandt andet gletsjervandring, hvalsafari, besøg ved en vulkan, besøg i en gletsjer lagune, snorkling, vandfald og meget mere.


Nem booking og god service

Når du vil booke en rejse til Island, så har Guide To Iceland gjort det nemt og billigt at komme afsted. Du skal blot indtaste de ønskede datoer for din rejse, og herefter kan du se alle dine muligheder på de bestemte datoer.

Du får en god service med i dit køb. Guide To Iceland kan hjælpe dig med planlægning og give dig tips og rådgivning i forhold til seværdigheder og ture på Island.

Dermed er du garanteret en god tur til Island. Du kan selv vælge, hvor mange og hvilke aktiviteter, som du ønsker inkluderet på din rejse.


Nogle af de populære seværdigheder

Én af de mest populære seværdigheder er Den Blå Lagune. Dette er et naturligt hotspring, hvor du kan blive varmet op af underjordiske varme kilder. Navnet kommer af den flotte blå farve, som vandet i lagunen har.

Gullfoss er også et populært sted at besøge. Dette store vandfald er en del af floden Hvíta og bringer et unikt element til landskabet. Med over 100 kubikmeter vand pr sekund er Gullfoss et af de største vandfald på Island.

Reykjavik er Islands hovedstad, og er også byen du vil flyve til, når du skal på tur til Island. Byen er lille, men rummer flotte huse i Skandinavisk stil. Med små restauranter med lækker fisk og spændende historie, er Reykjavik også et populært sted at besøge, når du skal til Island.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.