Annonce
Struer

Den mystiske brand er opklaret: Det var én fra havnen

Berekskabsinspektøren Birgitte Buskov undrede sig over, hvordan der kunne gå ild itoppen af legeredskaberne her på lystbådehavnen i Struer. Foto: Frede Stengaard
Annonce

Struer: Beredskabsinspektøren, Birgitte Buskov, fra Nordvestjyllands Brandvæsen undrede sig gevaldigt over, hvordan der tirsdag formiddag kunne gå ild i toppen af et af de bundsolide legeredskaber, som er bygget op af gamle træstammer på legepladsen ved ishuset og Restaurant Ved Fjorden i Struer.

Hendes første indskydelse var, at der måtte være et eller andet i konstruktionen, som havde fungeret som brændglas, så det var solens kraft, der havde antændt ilden.

Men en times tid efter tirsdagens udrykning meldte en medarbejder fra havnen i Struer sig og erkendte sig skyldig.

- Han havde brugt en vinkelsliber til at fjerne et "edderkoppenet", som blev brugt til at klatre i. Jeg ved ikke lige hvorfor, det skulle fjernes. Men det opklarer jo brandårsagen, konstaterer hun med en tak til medarbejderen fra havnen for at træde frem og fortælle, hvad der var sket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce