Annonce
Holstebro

Opgang evakueret under brand

Branden brød ud ved 13-tiden i Struer. Arkivfoto
Lejlighed i etageejendom brød i brand, og brandvæsenet tog ingen chancer, da slukningsarbejdet gik i gang
Annonce

Struer: Beboerne i en etageejendom i Struer blev lørdag eftermiddag evakueret, da der udbrød brand i en lejlighed på anden sal.

- Det var i et boligkompleks på Kirkegade i Struer, hvor der gik ild i en lejlighed på anden sal. Der var tre lejligheder i opgangen, og derfor valgte vi at få beboerne i de øvirge lejligheder ud for en sikkerheds skyld, siger indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen, Jean Warming.

Han understreger dog, at branden ikke umiddelbart bragte nabolejlighederne i fare, da det hurtigt lykkedes at begrænse flammerne til anden sal. Derfor blev evakueringen blot foretaget for en sikkerheds skyld, mens slukningsarbejdet stod på. Beboerne kunne umiddelbart efter flytte tilbage i deres egne lejligheder, der ikke blev berørte af indsatsen.

Branden opstod omkring klokken 13 i lejligheden. Der var ikke nogen hjemme i lejligheden, da branden opstod, og derfor kom ingen i fare i forbindelse med indsatsen.

Det er fortsat uklart, hvad der udløste branden. Det kan blot konstateres, at branden er opstået i køkkenregionen.

- Lejligheden blev kraftigt røgskadet ved branden, oplyser Jean Warming, som ikke umiddelbart har et bud på brandårsagen.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce