Annonce
Holstebro

Oliespild over tre kilometer er slet ikke så slemt, som det ser ud til

Vand og olie, som det ses i denne havn, kan hurtigt se glat ud, når det ligger på en vejbane, men det er ikke altid tilfældet. Genrefoto: Nils Svalebøg
Annonce

Holstebro: Så snart der falder olie på vejen, og et regnbuefilm spreder sig over vejbanen, så kimes Nordvestjyllands Brandvæsen ned.

- Det er fair nok, at folk ringer. Det skal de bare gøre, siger indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen, Morten Gräs Jensen.

Telefonen ringede torsdag formiddag. Et vejstykke på omkring tre kilometer fra Frøjkvej til Nybo Bakke i Holstebro havde fået regnbuens farver som følge af et utæt brændstoffilter på en håndværkerbil.

Men glat - det var det ikke rigtigt, selvom det kunne se sådan ud.

- Jeg kan godt forstå, at folk ringer, men fordi vejen var regnvåd, så kan en dråbe på vejen hurtigt fylde en kvadratmeter. Så det så ud af mere i forhold til, om der rent faktisk var problemer med friktionen, konkluderer Morten Gräs Jensen.

Normalt vil brandvæsenet strø grus på oliespild, men ikke når der er tale om så stort et stykke. Derfor er aftalen, at Holstebro Kommune og Kaj Bechs sandspreder vil løse problemet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce