Annonce
Navne

Ole rykker til direktørjob i Skive

Ole Schmidt bliver fra 1. januar ny salgsdirektør for Mediehuset Skive Folkeblad. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ole Schmidt skal fra 1. januar være salgsdirektør i Mediehuset Skive Folkeblad.

Struer: 48-årige Ole Schmidt ser frem til 1. januar.

2021 begynder nemlig med nye udfordringer. Han er udnævnt til salgsdirektør for mediehuset Skive Folkeblad, hvor han sammen med chefredaktør Ole Dall får det overordnede ansvar for lokalavisen, ugeavisen og andre kommercielle tiltag.

- Det bliver meget spændende at begynde i Skive efter nytår. Jeg har stor erfaring fra medieområdet, og jeg ser frem til at sidde med omkring det bord, hvor beslutningerne bliver truffet. Det tænder mig at være en del af det lokale liv, siger Ole Schmidt.

Annonce

I 2020 er Skive Folkeblad blevet del af den midtjyske bladalliance mellem Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis.

Ole Schmidt kommer fra et job som salgschef i Jysk Fynske Medier, hvor han senest har stået i spidsen for alle Erhverv Plus tillæggene. Det job har han haft i godt et år. Tidligere var han i en årrække salgschef for Mediehusene i Lemvig, Struer og Holstebro.

Sport i fritiden

Ole Schmidt bor i Bremdal med familien. Han er oprindelig fra Lemvig.

- Når jeg sidder derhjemme i Bremdal, kan jeg lige se over fjorden til Vinderup-området, som Skive Folkeblad også dækker. Jeg glæder mig også til at lære Skive-egnen at kende og sætte nye initiativer i gang. Vi bliver boende i første omgang, men min familie vil naturligt komme meget i Skive for at blive en del af lokalområdet, siger Ole Schmidt.


Vi bliver boende i første omgang, men min kone og jeg vil naturligt komme meget i Skive for at blive en del af lokalområdet.

Ole Schmidt


Inden han i 2003 skiftede til medieverdenen, var han førstemand hos det daværende Intersport i Struer. I fritiden har håndbold fyldt en stor del af fritiden. Han var en frygtet skytte på de lokale hold for år tilbage. I dag følger han sønnen Simon tæt, når han er på banen.

Det bliver også til tid på vandet og på golfbanen, når tiden tillader det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce