Annonce
Holstebro

Odin Teatrets festival i august er tilpasset corona

Iben Nagel-Rasmussen i "Det kroniske liv". Foto: Rina Skeel
Begrænset tilskueradgang og begrænset antal deltagere i Odin Uge festival - men den bliver afviklet.
Annonce

Holstebro: Efter at have været lukket ned siden marts på grund af Covid-19 slår Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret fra mandag den 3. august igen sine døre op for offentligheden. Naturligvis ifølge de angivne retningslinjer.

Den første store begivenhed, efter at restriktionerne er blevet lidt mildere, bliver Odin Uge Festival. Den finder sted fra den 25. august til den 4. september på teatret. Festivalen, der også er en international workshop, viser i perioden 27 af teatrets forestillinger og arbejdsdemonstrationer.

Det begynder med Det kroniske liv med Odin Teatrets ensemble tirsdag den 25. august klokken 17.30 og slutter med familieforestillingen Ode til fremskridtet torsdag den 3. september klokken  18.00. De fleste forestillinger og arbejdsdemonstrationer opføres på engelsk.

Hele programmet kan ses på Odin Teatrets hjemmeside www.odinteatret.dk samt ved løbende opslag på Facebook.


Normalt deltager 60 internationale interesserede i en Odin Uge Festival, men Covid-19 situationen har begrænset deltagerantallet denne gang. Listen er på 21 deltagere.


På grund af de givne retningslinjer vil der være begrænset tilskueradgang og visse andre beskyttende foranstaltninger, så sikkerheden kan være i top.

Normalt deltager 60 internationale interesserede i en Odin Uge Festival, men Covid-19 situationen har begrænset deltagerantallet denne gang. Listen er på 21 deltagere, alle selvfølgelig med residens i Europa - heriblandt dog en iraner, der bor i Tyskland, en amerikaner, der bor i Belgien og en argentiner, der bor i Tyskland. Dette skyldes lige så meget situationen i Danmark som i landene, hvor deltagerne kommer fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce