Annonce
Sport

OB-målscorer håber på hjælpende hånd fra FC København

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Bashkim Kadrii håber, at FC København slår Esbjerg søndag aften og dermed hjælper fynboerne i bronzekampen.

Trods en tidlig 2-0-føring måtte OB søndag nøjes med 2-2 i udekampen mod FC Nordsjælland.

Det betyder, at Esbjerg søndag aften kan overtage fynboernes tredjeplads, hvis det bliver til en sejr mod FC København på Blue Water Arena.

Derfor håber OB’s Bashkim Kadrii på en hjælpende hånd fra FCK, som han tidligere har spillet for.

- Vi håber på at få lidt hjælp fra FC København, så vi selv kan afgøre det i sidste runde, siger Bashkim Kadrii.

OB møder på lørdag Brøndby i mesterskabsspillets sidste runde, og de blågule kan også komme i spil til tredjepladsen.

Det kræver dog, at Esbjerg ikke vinder over FCK, mens Brøndby selv skal slå FC Midtjylland mandag aften.

OB-træner Jakob Michelsen ser frem til en spændende afslutning på mesterskabsspillet.

- Vi har mulighed for at opnå noget, og det skal vi jagte. Nu har vi inviteret Esbjerg og Brøndby indenfor, men det gør det jo ikke mindre sjovt.

- Alle kampene spilles på samme tid, og vi spiller på et formentlig udsolgt Odense Stadion. Der bliver masser af ramasjang, siger Jakob Michelsen.

Spørgsmål: Hvem står med bedst kort på hånden?

- Det vil vise sig i forhold til resultaterne i resten af denne spillerunde, men det hold, der har flest point inden sidste kamp, står i den bedste situation, siger Jakob Michelsen.

Bashkim Kadrii scorede OB’s andet mål i søndagens pointdeling mod FC Nordsjælland, og han ærgrer sig over, at det ikke blev til en sejr.

- Vi var foran 2-0, og så skal vi selvfølgelig holde den. Det er ikke godt nok, og det er vores egen skyld, siger OB-angriberen.

Jakob Michelsen er på linje med målscoreren og siger, at 2-2-resultatet føles som et nederlag.

- Isoleret set er ét point ude mod FC Nordsjælland fint, men når vi var foran 2-0, så føles det som et nederlag, siger OB-træneren.

/ritzau/

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tak for havefesten

18 år blev det til. 18 år med guitarsoloer, fadøl og festglade mennesker. År med solskin og overskud, men til sidst også for mange år med regnvejr og underskud, og nu er det slut med Rock i Holstebro. Det kan man begræde herfra og til al evighed. I sidste ende var det dog publikum som svigtede, og kombinationen af flere år med dårligere regnskaber var mere end en-dags-festivalen kunne klare. Det er altid trist, når noget, der engang var stort, må lukke og slukke. Mange har erindringer og oplevelser bundet op i arrangementet – ja nogle har måske endda mødt deres udkårne på festivalpladsen, til tonerne af nogle landets mest populære kunstnere. For andre har det været en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man mødte alle de mennesker, man ikke lige fik set nok til i en travl hverdag. Det var ikke uden grund, at det blev kaldt Nordvestjyllands største havefest, der dog de sidste år blev mindre og mindre, mens arrangørerne kæmpede en hård kamp for at skabe et økonomisk bæredygtigt projekt, hvor der var en sammenhæng mellem det musikalske ambitionsniveau og publikums interesse. De kommende dage vil det sikkert være mismodet, der fylder mest - og skuffelse over, at det i sidste ende ikke lykkedes at finde en aftale med kreditorerne, så festivalen fik lige en chance mere til for at bevise sin levedygtighed. Men det ændrer ikke på, at Rock i Holstebro i mange år lavede Nordvestjyllands største fest. Der var år, hvor tilskuertallet nåede op over 10.000, og hvor ikke bare gæsterne fik en fed fest; der var også penge at tjene for de frivillige foreninger, der bidrog til, at festivalen kunne afholdes. Det ville naturligvis være lettere, hvis der ikke var konkurrence, og Rock i Holstebro kunne have koncertmarkedet næsten for sig selv. Men der er i dag kommet et langt større udbud af koncerter og arrangementer året rundt, hvilket kun er positivt for det musikelskende publikum. Tilbage er bare at sige tak for festen og kampen. Og hvem ved, måske der af asken fra Rock i Holstebro vokser nye initiativer frem.

Annonce