Annonce
Navne

Nyuddannet miljø- og udviklingsøkonom

Joachim Peter Tilsted. Foto: Bent Tilsted
Annonce

Joachim Peter Tilsted har netop bestået kandidatgraden som miljø- og udviklingsøkonom fra den gamle Landbohøjskole under Københavns Universitet.

Joachim Tilsted forsvarede sin små 80-siders engelske kandidatafhandling med fokus på klimaforandringer forleden fra familiens hjem på Granbakken i Holstebro. Det hele foregik virtuelt og ikke på Københavns Universitets afdeling på Frederiksberg, idet corona-pandemien forhindrede det.

Han blev bachelor fra Copenhagen Business School på Frederiksberg for to år siden. Foruden Københavns Universitet og CBS, har Joachim Peter Tilsted gennemført halve års studier på Monash University i Melbourne, Australien under bachelor og senest under kandidatstudiet på det amerikanske Cornell University i staten New York.

Joachim Tilsted bor nu til daglig på Vesterbro i København og begynder i slutningen af august  på mastergrad i London på London School of Economics.

Han bestod studentereksamen fra Holstebro Gymnasium & HF i 2013.

Mens Joachim Tilsted har læst på universitetet, har han de seneste fem år haft arbejde i Erhvervsstyrelsen i København, rådgivningshuset PWC og har nu job som studenterøkonom hos SF i sekretariatet på Christiansborg. Han har desuden været med til opstarten af den nye radiokanal Radio LOUD med tolv udsendelser om økonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce