Annonce
Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Forretningsfører Brian Nees kunne glæde sig over, at Lemvig GF har fået 200.000 kroner fra regeringens hjælpepakker. Det betyder, at Lemvig GF budgetterer med et mindre underskud end forventet i dette regnskabsår. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Lemvig GF kunne på generalforsamling glæde sig over, at der var kommet knapt 200.000 kroner fra regeringens hjælpepakke. Det betyder, at man kan budgettere med et mindre underskud end forventet
Annonce

Lemvig: Selv om 2019 indtægtsmæssigt blev et godt år for Lemvig GF (LGF), måtte foreningen konstatere, at tallene på bundlinjen var røde.

Det kunne forretningsfører Brian Nees fortælle på foreningens forsinkede generalforsamling, der blev afviklet onsdag aften. Regnskabet endte med at vise et lille minus på lidt over 29.000 kroner ud af indtægter på knapt 1,2 millioner kroner for foreningsdelen.

Især sommerfodboldturneringen Limfjords Cup og LGF Revyen spædede godt til klubbens økonomi med overskud på henholdsvis 490.000 og 321.000 kroner. Til gengæld måtte foreningen bruge overskuddet fra revyen på at få udskiftet taget på klubhuset ved Lemvig Stadion. Den udgift løb op i 322.000 kroner for foreningen, lige som der også var afskrivninger på 250.000 kroner for LGF Huset.

Generalforsamlingen skulle egentlig have været afviklet i marts, men på grund af coronakrisen var den blevet udsat, og derfor havde Brian Nees og resten af bestyrelsen en god fornemmelse af, hvor mange udgifter foreningen ville få i år. Til gengæld betød den forsinkede generalforsamling også, at der var blevet plads til en positiv rettelse i de budgetterede indtægter for i år.

- Tirsdag fik vi 198.000 kroner fra DIF og DGI, som var en del af regeringens hjælpepakke. Det har betydet, at vores budget ikke ser helt så alvorligt ud, som vi ellers havde frygtet, sagde Brian Nees.

Annonce

Laver støttetiltag

Han regner med, at foreningen i år vil komme ud med et underskud på 38.000 kroner. Samtidig er det også forventningen, at indtægterne fra klubdelen vil falde med omkring 300.000 kroner, som primært skyldes det manglende overskud fra den aflyste Limfjords Cup.

Til gengæld forventer LGF, at der kommer penge ind på nogle af de støttetiltag, foreningen har taget. I løbet af kort tid vil der blive solgt støttetrøjer til fordel for foreningen, lige som der også er mulighed for at købe vand på flaske samt vin, der er med til at støtte foreningen.


Tirsdag fik vi 198.000 kroner fra DIF og DGI, som var en del af regeringens hjælpepakke. Det har betydet, at vores budget ikke ser helt så alvorligt ud, som vi ellers havde frygtet

Brian Nees, forretningsfører Lemvig GF


I sin beretning kom formand Hanne Sig Weibel blandt andet rundt om aktiviteterne i de forskellige afdelinger. Hun konstaterede, at seniorfodbolden havde haft succes med oprykning til både første- og andetholdet for herrerne, mens kvinderne også var rykket op i jyllandsserien.

Danserne havde fejret flere mesterskaber, og der var generelt god aktivitet i de øvrige afdelinger af foreningen.

Hanne Sig Weibel kunne byde velkommen til Tinna Lange i bestyrelsen. Hun afløser Henrik Schlosser. Hanne Sig Weibel fortsætter som formand. Bestyrelsen tæller desuden kasserer Brian Nees, stadioninspektør Carsten Løager Jensen og Jakob Kamstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce