Annonce
Struer

Nyt selskabslokale i Struer

Janne Odgaard - og hunden Bob - ses her i Festlokalet på Hjermvej. Foto: A.P. Christensen
Livbjerggård Entreprenørforretning har købt Værkstedet på Hjermvej, og det er nu klar til udlejning til festlige lejligheder

STRUER. Det nye selskabslokale i Struer hedder ganske enkelt Festlokalet, og det ligger på Hjermvej 31, hvor Ulrich Helledie tidligere havde Værkstedet med tilhørende privatbolig.

- Entreprenørforretningen med omkring 20 ansatte er stadig helt grundlæggende i vores virksomhed, men i forvejen har vi et par udlejningsejendomme i Struer, så da muligheden opstod for at overtage ejendommen på Hjermvej, kunne vi godt se perspektiverne i denne investering, for Struer mangler da et selskabslokale, fortæller Janne Odgaard fra Livbjerggård Entreprenørforretning.

Parcelhuset på 175 kvm er allerede udlejet, og nu står Festlokalet på cirka 100 kvm istandsat og klart til at modtage gæster.

- Lokalet er velegnet til mange formål som for eksempel møder, konferencer, udstillinger, workshops eller som et helt almindeligt selskabslokale til receptioner og familiefester af enhver art, siger Janne Odgaard.

Der er plads til omkring 50 spisende gæster i Festlokalet.

- Der er et såkaldt koldt anretterkøkken, så til mange fester vil der komme mad udefra, som det også var tilfældet tidligere, oplyser Janne Odgaard.

Den første booking - en konfirmation til foråret - er i kalenderen, og Festlokalet har fået sin egen hjemmeside med mange faktuelle oplysninger. Heraf fremgår det blandt andet, at der altid følger en medarbejder med ved udlejningen.

- Det er en medarbejder, der kender lokalet og faciliteterne og kan hjælpe til borddækning, servering og opvask - og i det hele taget sørge for, at alt forløber til alles tilfredshed, siger Janne Odgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Annonce