Annonce
Struer

Nyt liv i Kildegården: El-con kommer til byen

Jesper Godsk bliver som servicechef for El-con i Holstebro også chef for selskabets nye afdeling i Struer. Foto: Frede Stengaard
Installationsfirmaet El-con, som har hovedkontor i Aarhus og afdelinger over hele landet, åbner kontor i Kildegården 6. marts.
Annonce

Struer: El-con åbner kontor i Kildegården.

- Det bliver som en filial af afdelingen i Holstebro, fortæller Jesper Godsk, som er servicechef og leder af Holstebro-afdelingen.

Han bliver dermed også chef for afdelingen i Struer, og efter en tur til byen sammen med regionsdirektøren i selskabet for Region Midt-Vest, Tim Pindstofte, som selv bor i Hjerm, blev han overbevist om, at der var basis for at etablere et kontor i Struer.

- Det er imponerende, hvad der sker på virksomhederne i Struer Kommune, mener Jesper Godsk og ser frem til at få etableret en base i byen.

- Vi åbner 6. marts, fortæller han med en forventning om, at det giver El-Con langt bedre mulighed for at nå ud til både private kunder i Struer Kommune og erhvervskunderne.

- Det bliver ikke med et direkte salg af el-artikler og den slags. Den tid er forlængst forbi. Men det bliver nemmere for os at få nye kunder i Struer, når de kan komme i direkte kontakt med os uden at skulle enten ringe til os eller køre til Holstebro, vurderer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce