Annonce
Erhverv

Nyt ejendomsmæglerfirma er skudt i gang med nytåret

De ansatte i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Lemvig. Fra venstre Thomas Ørts, Jens Christian Krogh, Torben Sørensen og Bente Tholstrup. Pressefoto
Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har overtaget Danbolig i Lemvig, og det er med fire ansatte
Annonce

Lemvig: Da nytårsklokkerne ringede, var der ejerskifte af et ejendomsmæglerfirma i Lemvig. Jesper Andersen overdrog Danbolig til Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, og personalet her er nu klar til at føre forretningen videre.

Den daglige leder og ejendomsmægler Torben Sørensen tiltrådte allerede 1. november for at sikre en tryg overgang fra det tidligere regi. Torben Sørensen er faktisk udlært hos Danbolig Lemvig i sin tid. Han er bosiddende i Harboøre og har hele 16 års erfaring som ejendomsmægler, og han er også aktiv i diverse bestyrelser og foreninger i lokalområdet.

Tager man de ansatte, så er et andet kendt ansigt i området Jens Christian Krogh, også kaldet “JC”. Han har tidligere arbejdet hos Danbolig Lemvig og er uddannet ejendomsmægler med flere års erfaring. Han er bosiddende i Lemvig og er aktiv i både foreningsarbejdet og diverse bestyrelser/arbejdsgrupper i lokalområdet.

Annonce

Med efter 42 år

Bente Tholstrup, der har arbejdet i lokalerne på Vestergade i over 42 år, er også fortsat en central del af boligteamet hos John Frandsen i Lemvig. Bente Tholstrup er kendt af rigtig mange og er frisk på at tage endnu en tørn i de vante omgivelser, selv om der nu kommer et andet firmanavn på facaden.

Som nyeste skud på stammen er Thomas Ørts ansat pr. 1. januar. Thomas Ørts er opvokset i Harboøre og har i en årrække arbejdet med udlejning af feriehuse i Lemvig Kommune. Thomas Ørts er uddannet inden for salg og marketing.

Thomas Ørts vil straks starte på uddannelsen til ejendomsmægler og glæder sig til de nye udfordringer samt ikke mindst til at komme hjem til Lemvig Kommune igen.

Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce