Annonce
Erhverv

Nyt ansigt i spidsen for sparekasse: - Jeg er glad for, at de har peget på mig

Jette Vad har været med, siden Sparekassen Thy kom til Ulfborg. Nu skal hun være afdelingsdirektør. Pressefoto: Sparekassen Thy

Ulfborg: De ansatte i Sparekassen Thy’s afdeling i Ulfborg skal have ny leder.

Det bliver en, de kender ganske godt, da den nye afdelingsdirektør hedder Jette Vad og har været fast inventar i sparekassen, siden den i 2015 kom til Ulfborg.

Hun afløser Ole Ahle Steffensen på posten, som har valgt at koncentrere sig fuldt ud på rådgiverrollen og de relationer, han har i området. Det er ham selv, der har været med til at pege på Jette Vad som sin afløser.

Annonce

- Jeg er da glad for, at han har peget på mig fremfor at sige, at han synes, der skal komme en udefra. Jeg glæder mig helt vildt til at være leder for det her team, for vi er i gang med en god rejse her i Ulfborg, siger den nye afdelingsdirektør, der ikke tror, at kunderne kommer til at mærke forskel.

- Vi har stadig de samme folk ombord, vi har bare skiftet kasketter. Så nu skal vi fortsætte med at udvikle på både kundesiden og på medarbejderne, så vi får de bedste medarbejdere og gladeste kunder, siger Jette Vad.

Sparekassens afdeling i Ulfborg har fem ansatte og rådgiver først og fremmest privatkunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce