Annonce
Lemvig

Nyt æresmedlem i golfklubben

Flemming Gade Nielsen (til højre) overrækker her diplomet til Christen Weibel, der er nyt æresmedlem i Lemvig Golfklub. Privatfoto

LEMVIG: Under middagen i Maskinhuset i Lemvig Golfklub efter den årlige Maskinhusmatch – en match for greenkeepere og frivillige hjælpere på banen – blev Christen Weibel udnævnt til æresmedlem i Lemvig Golfklub. Han blev dermed klubbens andet æresmedlem, og det første er Herman Balle.

Formand Flemming Nielsen sagde blandt andet følgende ved udnævnelsen:

- Du har nu i 25 år klippet vores semirough og desuden tjent penge til klubben ved 15 gange om året at klippe græsset på Feriecentret og de senere år endda givet klubben de penge, som Feriecentret betalte dig for opgaven. Du siger aldrig nej til at hjælpe og er med din påpasselighed og akkuratesse omkring græsslåning og brugen af maskinerne en højt værdsat hjælper for greenkeeperne. Så er du et forbillede på alt det, vi står for i Lemvig Golfklub. Her er vi alle lige, her hjælper vi hinanden, og vi vægter det frivillige arbejde og det sociale liv meget højt. Ydermere er du et gennemsympatisk menneske, der med dit rolige væsen vinder tillid hos alle. Der skal ydes noget helt ekstraordinært for at blive udnævnt til æresmedlem. Det har du gjort, og jeg vil hermed gerne overrække dig dette flotte diplom som bevis på, at du nu er æresmedlem i Lemvig Golfklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce