Annonce
Fodbold

Nye udfordringer venter ungt trænerpar

Stefan Vendelbo Madsen, som står til venstre i billedet, rykker til Skive IK efter fire og et halvt år i Mejrup GU. Træner Michael Lauridsen følger trop. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Stefan Vendelbo Madsen og Michael Lauridsen er fortid i Mejrup GU, men trænergerningen sættes ikke på pause. Den unge duo skal i fremtiden stå i spidsen for kvindeafdelingen i Skive IK.
Annonce

Mejrup: Allerede som teenager fik Stefan Vendelbo Madsen lov til at prøve kræfter med det at være fodboldtræner. I en alder af bare 14 år trænede han U11-drenge i Vinderup IK, hvor han også er født og opvokset.

Siden da har han trænet U17-piger, været assistent og senest haft tøjlerne som cheftræner for det bedste damehold i Mejrup GU.

Med ti års trænererfaring på CV'et har den 24-årige fodboldentusiast nu søgt nye græsgange og er netop blevet præsenteret som ny træner for Skive IKs hold i kvindeserien.

Han skal lede kvindeafdelingen i samarbejde med 26-årige Michael Lauridsen, som han også arbejdede sammen med i Mejrup GU. Det bliver en fornøjelse at fortsætte det samspil, understreger Stefan Vendelbo Madsen.

- Michael er en god kammerat og en sindssygt dygtig træner og kollega. Han har mange af de kvaliteter, som jeg måske mangler, så jeg sætter stor pris på at få ham med, siger han.

Annonce

Tid til at nørde

Skive IK er ikke ukendt territorium for den nye træner.

- Jeg kender fire-fem stykker af spillerne, og så har jeg faktisk også trænet et par af dem i FC Midtjylland-regi. Desuden har vi spillet træningskamp mod dem hvert halve år, fortæller Stefan Vendelbo Madsen.

Trods kendskabet er det dog vigtigt for ham, at ingen spillere forfordeles.

Derfor går han og Michael Lauridsen nu i gang med at se tonsvis af videoer fra den netop overstået sæson. Samtlige minutter er nemlig blevet optaget af det smarte VEO-kamera, som selv filmer fodboldkampene.

- Alle starter på lige fod, for det er sundt at prøve, når der kommer nye trænere til, siger Stefan Vendelbo Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce