Annonce
Struer

Nye restriktioner efter endnu et døgn uden nye smittede

I forbindelse med det stigende smittetal i Struer Kommune blev der blandt andet foretaget mobile test for Covid-19 ved ældrecenter Solvang på Thyholm. Foto: Frede Stengaard
For tredje dag i træk står der et stort rundt nul ved antallet af nye smittede Struer Kommune. Men nye restriktioner er nu indført på landsplan, og i løbet af weekenden afgøres det om kommunalt ansatte sendes hjem for at arbejde
Annonce

Struer: En status som rød kommune og en udvikling, som Styrelsen for Patientsikkerhed kaldte for "bekymrende", fik i denne uge Struer Kommune til at tyvstarte i forhold til de nye restriktioner, der fredag eftermiddag blev meldt ud af statsminister Mette Frederiksen.

Fredag blev der ellers for tredje dag i træk ikke noteret nye smittede i Struer Kommune. Det sker trods intenis testning og smittesporing. efter at smittetallet i løbet af sidste uge steg.

Ifølge fredagens opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI) er der fire smittede i kommunen. De tre er en beboer på ældrecentret Solvang på Thyholm, en elev på 6. årgang på Thyholm Skole og en dagplejer i Langhøj.

Torsdag skiftede kommunen da også bekymringsfarve på det virtuelle landkort fra rød til mild orange.

Kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, fortæller efter fredagens pressemøde med statsminister Mette Frederiksen, at der er møde i kommunens beredskabsgruppe lørdag formiddag, og der først i løbet af weekenden vil blive taget stilling til, om de kommunalt ansatte vil blive bedt om at arbejde hjemmefra, som de gjorde det under den første store nedlukning af landet i marts og frem til maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce