Annonce
Holstebro

Nye politivåben?

- Man kan med rette sige, at vi nærmer os de ofte udskældte amerikanske tilstande, hvor skydevåben sidder for løse i hylstrene hos politiet, mener Erik Rytter. Arkivfoto: Scanpix
Annonce

Inden for den sidste tid har vi været vidne til politiets nedskydning af civile borgere, som har været i psykisk ubalance og optrådt truende med kniv. I det ene tilfælde krævede situationen hurtig handling og kan forsvares, men det kan undre, at der i andre tilfælde ikke anvendes peberspray i stedet for skud.Jeg vil fortsat mene, at politiet ikke behøver nye våben til at holde befolkningen i ave. De nuværende har vist sig yderst virksomme.


Man kan med rette sige, at vi nærmer os de ofte udskældte amerikanske tilstande, hvor skydevåben sidder for løse i hylstrene hos politiet, og det kan undre, at der afgives flere skud mod samme person. Politiets ammunition er af en art, hvor en træffer afsætter en betydelig mængde energi i offeret og burde være lammende for den ramte med en enkelt træffer.

Jeg vil fortsat mene, at politiet ikke behøver nye våben til at holde befolkningen i ave. De nuværende har vist sig yderst virksomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nu går det fint i blæst fra sydvest

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce