Annonce
Holstebro

Nye og bedre toiletter i naturen

Et af de to nye toiletter til at fremme natur- og ferieture ved Vestkysten ligger på parkeringspladsen ved Spidsbjerg Strand. Foto: Holstebro Kommune/Naturstyrelsen Vestjylland
Holstebro Kommune og Naturstyrelsen Vestjylland er nu klar med to nye toiletter - dels ved Spidsbjerg Strand og ved Badesøen i Husby Klitplantage.
Annonce

Ulfborg/Husby: To nye toiletter åbnes nu for offentligheden, oplyser Holstebro Kommune og Naturstyrelsen Vestjylland i en pressemeddelelse.

Det ene toilet erstatter et ældre, nedslidt wc ved Spidsbjerg Strand, og det tidligere skovlokum ved Badesøen i Husby Klitplantage er nu skiftet ud med et nyt toilet.

Det sker i sammenhæng med en mangeårig partnerskabsaftale "NatureLife", der går ud på at udvikle natur og friluftsliv på statsarealer i Holstebro Kommune.

- Vi arbejder i Holstebro for at forbedre adgangen til naturen og for at give kommunens borgere gode oplevelsesmuligheder i naturen og ved stranden, siger Karsten Filsø (SF), formand for natur-, miljø- og klimaudvalget.

Annonce

Med rindende vand

Begge toiletter er med rindende vand og lys af samme standard som toilettet ved Græm Strand, der tidligere er etableret af de to parter.

- De nye toiletter løfter kvaliteten og de gode rammer for gæster ved Vestkysten. Netop vestkystturismen og udvikling af outdoor-oplevelser er et fokusområde for Holstebro Kommune, siger Søren Olesen (DF), formand for erhvervs- og turismeudvalget.

Skovrider fra Naturstyrelsen Vestjylland, Poul Ravnsbæk, understreger, at Naturstyrelsen under Miljø- og Fødevareministeriet lægger sig i selen for at bringe de statslige naturarealer i spil sammen med kommuner til gavn for lokale og dem, der besøger området.

Holstebro Kommune og Naturstyrelsen Vestjylland har tradition for at samarbejde om natur og friluftsliv og har tidligere blandt andet etableret friluftsområdet ”Tinkerdal” i Feldborg Nørreskov øst for Skave ved Viborgvej.

oli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce