Ulfborg/Vemb

Nye muligheder for overnatning i det fri: Onsdag går en flere år gammel drøm i opfyldelse

Det er få justeringer, der mangler, før shelterpladsen i Ulfborg står helt færdig. Foto: Jan Briks
Det er de sidste små justeringer, der mangler, før shelterpladsen i Ulfborg er helt færdig. Borgerforeningen spørger nu borgerne om hjælp til det sidste arbejde.

Ulfborg: Det er en tre år gammel drøm, der for lidt under en måned siden stod færdig ved Skovstien i Ulfborg. Borgerforeningen har i flere år bakset med at få ansøgninger og tilladelser hjem til at bygge en shelterplads ved den plads, hvor den gamle spejderhytte lå. En spejderhytte, som ikke blev anvendt. Og dét arbejde gav man grønt lys til i efteråret sidste år.

Nu - for lidt under en måned siden - er arbejdet næsten færdigt. Kun lidt oprydning og de sidste justeringer mangles, før shelterpladsen er helt færdig, og det arbejde håber borgerforeningen, at borgerne i Ulfborg vil hjælpe til med onsdag den 24. april:

- Det er egentlig bare, at vi skal have lavet et skur til noget brænde, en teltplads, og så skal der plantes nogle buske og ryddes nogle træer. Så vi håber, at så mange så muligt vil komme og hjælpe, siger Erik Boutrup, kasserer i borgerforeningen.

For lidt under en måned siden blev aftrækskanalen til bålstedet sat på shelteren - og dermed kunne den tages i brug. Det blev den straks efter af et af Søparkens beboere, der holdt vejfest på den nye shelterplads.

Men udover områdets beboere er det håbet fra borgerforeningen, at også spejdere, Ulfborg Børnehus, Sneglehuset, skolens SFO samt de turister, der kommer forbi, vil benytte den nye overnatningsmulighed med tre sovekamre.

Projektet, der er finansieret af delvist Holstebro Kommune, Friluftsrådet og borgerforeningen har kostet i alt 400.000 kroner.

- Og nu er vi så gået i dialog med Holstebro Kommune om penge til en toiletbygning også, til 300.000 kroner, siger Erik Boutrup, før han lægger et stykke brænde ind under shelterens bænke.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Gråkjær henter stor ordre 'på hjemmebane'

Holstebro

Stor materiel skade: To biler stødte sammen i kryds

Struer For abonnenter

På visit i virkeligheden: Vi får fanget nogle børn tidligere og givet dem den hjælp, de har brug for, tidligere

Holstebro

Budgetgyser: Kæmpestor usikkerhed om kommunens økonomi

Danmark For abonnenter

Carl Holst om balladen i Venstre: Jeg fik ret, men ikke min vilje

Holstebro

UCH-elever viste deres skills frem

Portræt For abonnenter

Dansemusen der fandt ud af, at hun hellere ville være bag scenen

Vinderup

Nye byggegrunde skal stå klar til sommer

Vinderup

Ønske til staten: Lav cykeltunnel ved ny cykelsti

Annonce