Annonce
Holstebro

Nye muligheder for at blive Covid-testet i regionen

Kortet viser testcentrenes placering i Region Midtjylland. Illustration: Region Midtjylland.
På vegne af Testcenter Danmark og Sundhedsministeriet har Region Midtjylland åbnet mobile testenheder, der skal betjene byer, hvorfra der er størst afstand til testcentrenes hvide telte. Enhederne skal også tilbyde test ved færgehavne og i sommerlandet.
Annonce

Region Midtjylland: Fra fredag den 19. juni er der flere muligheder for at blive testet for Covid-19.

Det oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Testcenter Danmark har bedt Region Midtjylland gøre det muligt at blive testet i en række byer, hvorfra der er relativt langt til Aarhus, Viborg og Herning. I de tre byer gennemfører Testcenter Danmark allerede test.

Med start fredag den 19. og lørdag den 20. juni kan borgerne i Region Midtjylland derfor også blive testet i Randers, Grenaa, Skanderborg, Horsens, Holstebro, Skive, Ringkøbing og Lemvig.

Alle steder foregår testen på enten det lokale hospital eller sundhedshus. Man bestiller tid til test via egen læge eller på www.coronaprover.dk.

Åbningstiderne i Holstebro er fra klokken ni til 11 mandag, onsdag, fredag og søndag i lige uger og tirsdag, torsdag og lørdag i ulige uger.

Annonce

Kun til raske

Tilbuddet om at blive testet gælder udelukkende raske patienter, understreger Region Midtjylland.

- Personer med symptomer på Covid-19, feber, tør hoste og træthed, skal fortsat kontakte egen læge og må ikke møde op, skriver regionen i pressemeddelelsen.

Udover de nye, faste test-steder, vil der i sommertiden også dukke tilbud om en Covid-podning op forskellige andre steder, hvor der færdes mange mennesker.

Det gælder også steder, hvor der er direkte kontakt til udlandet som for eksempel Grenaa Havn, hvorfra der er forbindelse til Sverige.

Når der igen bliver udlandstrafik til og fra i Aarhus Lufthavn, vil man også kunne møde testenhederne dér.

De nye teststeder er et led i teststrategiens såkaldte “samfundsspor”, som man kan læse mere om på Ældre- og Sundhedsministeriets hjemmeside.

Adresser og åbningstider og øvrig information findes på på www.corona.rm.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce