Annonce
Holstebro

Nye covid-19 tilfælde på værtshus: To stamgæster smittet

Bierstube har den sidste halvanden uge haft tre gæster inde, som er corona-smittede. Værtshuset har valgt at være åben om det og opfordrer kollegerne til at gøre det samme, så smitteopsporingen kan blive så effektiv som muligt. Genrefoto/arkiv: Reuters/Francois Lenoir
Værtshusejer opfordrer gæster til at blive hjemme, hvis de har bare den mindste smule kriller i halsen.
Annonce

Holstebro: To gange inden for 14 dage har værtshuset Bierstube haft besøg af gæster, som uden at vide det, var smittet med corona.

Første gang var i weekenden 14.-15. november, og de seneste to dage er yderligere to af værtshusets stamgæster testet positive. Den ene har været på Bierstube torsdag, fredag, lørdag og søndag. Den anden kun et par gange i den forgangne uge.

- Det er svært helt at adskille, hvem der har siddet tæt med de to smittede, så vi går med livrem og seler og har kontaktet 25 gæster, herunder også en del, som ikke er nære kontakter, fortæller medejer Charlotte Green.

Som det var tilfældet første gang, har hun valgt at melde de nye covid-19 tilfælde ud i offentligheden og opfordrer byens øvrige restauratører til at gøre det samme.

- Vi bliver nødt til at stå sammen, hvis vi skal lykkes med at få smittetallet hurtigt ned, siger Charlotte Green.

Hun kommer også med en kraftig opfordring til sine egne gæster.

- Bliv hjemme, hvis der er det mindste - også selvom det er noget, du plejer at have på denne tid af året, for eksempel kriller i halsen og hoste, siger Charlotte Green og tilføjer:

- For i år er ingenting som det plejer.

Annonce

Fortsat åben

Bierstube holder efter samråd med myndighederne fortsat åben, men alle kontaktflader på værtshuset er grundigt rengjort.

- Men hvis der kommer mere, så tror jeg, at vi lukker ned i en periode, siger Charlotte Green, der føler sig lidt frustreret over at blive kastet rundt mellem forskellige myndigheder.

Denne gang har hun været i kontakt med både corona-hotline, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Kommunen tilbyder lyntest til ansatte

Struer

Fra fan til taktholder i et af verdens største metalbands: Bastian fra Struer har taget turen fra tilskuerpladserne og op på scenen

Annonce