Annonce
Vinderup

Ny wellness-klinik i by

Papinpit Pedersen bor med sin mand i Ryde. Nu har hun åbnet egen massageklinik.
Annonce

Ryde: Hun har haft en del job i de 13 år, hun har boet i Danmark. Både som køkkenmedhjælper og rengøringsdame. Og så har hun flere år arbejdet som massør. Og det er sidstnævnte, som hun virkelig brænder for. Dét at kunne afhjælpe andres problemer i skulder eller ryg.

Og da huset, hun bor i med sin mand i Ryde, har et ekstra lokale, som parret ikke brugte, så var muligheden åben for, at hun kunne starte op som selvstændig med egen klinik. Så 1. juli åbnede Vinderup Wellness by Nid op.

- Det hele er cirka 40 kvadratmeter, og vi har brugt en måned på at gøre klar, forklarer 54-årige Papinpit Pedersen, der har boet med sin mand i området i to år.

Det er folk fra Vinderup-området, Skive, Sevel, Borbjerg og Mejrup, der er målgruppen for klinikken og dens placering i Ryde, og massagebehandlingerne spænder fra oliemassage til hotstone-, fod- og urtemassage.

Navnet “wellness” er helt bevidst. For selvom thai-massage har lange traditioner og rødder ned i buddhismen, så har ordet over årene fået forkerte associationer herhjemme.

- Det har fået et forkert ry, og jeg vil ikke have, at man skal tænke sådan om min butik, siger Papinpit Pedersen.

Håbet for den 54-årige massør er, at hun kan leve af at have massageklinikken, indtil hun går på pension.

- Nu prøver jeg først lige selv, men jeg vil da gerne have en mere herude, for der er plads til det, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce