x
Annonce
Erhverv

Ny UnoX-tankstation i Holstebro

Uno-X lstationen på Nybovej 37 bliver benzinselskabets første lavprisstation i området. Pressebillede
Arbejdet med at etablere tankstationen er indledt. Den åbner om et par uger.

Holstebro: Bilister i Holstebro og omegn vil snart kunne opleve en topmoderne og lynhurtig Uno-X lavprisstation i Holstebro. Uno-X har allerede taget første spadestik til lavprisstationen, som vil åbne op for brændstofpumperne om et par uger.

I 2017 gik Uno-X i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer. Når den helt nye lavprisstation på Nybovej 37 i Holstebro åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse med lynhurtige besparelser, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som mulig.

- Uno-X lavprisstationen på Nybovej 37 bliver vores første lavprisstation i området, og jeg er sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med lynhurtig tankning, siger Rene Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Holstebro i en pressemeddelelse.

Rene Thygesen fortæller, at den nye Uno-X lavprisstation vil have den bedste beliggenhed for bilister i Holstebro og omegn.

- Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på. På den nye Uno-X lavprisstation vil kunderne få en unik og lynhurtig tankningsoplevelse med bandt andet en stor prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning, siger Rene Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce