Annonce
Holstebro

Ny skoleleder på plads i Halgård

Fra 1. august bliver det Henriette Vibe Hebsgaard, der skal stå i spidsen for Halgård Skole. Pressefoto
Henriette Vibe Hebsgaard bliver ny skoleleder på Halgård Skole efter sommerferien. Hun har erfaring som lærer og viceleder på Tjørring Skole.
Annonce

Halgård: Det tog lidt længere tid end forventet, men nu er der sat navn og ansigt på den nye skoleleder på Halgård Skole.

Fra 1. august sætter 52-årige Henriette Vibe Hebsgaard sig på posten. Hun har været lærer i 18 år og har i ni år været viceleder på Tjørring Skole. Nu er hun klar til at sætte sig for bordenden for første gang.

- Jeg glæder mig helt vildt til at være den, der er den i sidste ende. Det bliver en stor personlig udfordring for mig, siger den kommende skoleleder.

Hun har ikke noget stort kendskab til området, men da hun besøgte Halgård Skole, var hun ikke i tvivl om, at det var der, hun ville være.

- Med det samme kunne jeg mærke en enorm fællesskabsånd, og det sætter jeg stor pris på. Og så er det en skole, der bare emmer af trivsel og faglighed, siger hun.

Henriette Vibe Hebsgaard var en blandt 19 kvalificerede ansøgere til posten.

- Jeg glæder mig til at byde et erfarent skolemenneske velkommen som skoleleder på Halgård Skole. Henriette har et menneskesyn og et skolesyn, som matcher både Holstebro Kommune og i særdeleshed Halgård Skoles værdier, siger direktør i Børn og Unge i Holstebro Kommune, Susanne Ebdrup, i en pressemeddelelse.

De cirka 600 elever på Halgård Skole er flere, end Henriette Vibe Hebsgaard før har været vant til, men det ser hun kun som et plus.

- Det bliver fedt at prøve kræfter med et større fællesskab, og jeg har en ambition om at være en leder, som alle eleverne kender. Så jeg skal have lært en hel masse nye navne, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger hun.

Annonce
Annonce
Holstebro

Brændte tegn i togets borde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce