Annonce
Struer

Ny sag i Struer Kommune: Havnechef fritaget for tjeneste

På grund af mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen er overfartsleder og havnechef Søren Adsersen fritaget for tjeneste. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
På grund af mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen er Søren Adsersen ikke længere i arbejdstøjet for Struer Kommune
Annonce

Struer: "Struer Kommune har i dag fritaget overfartsleder Søren Adsersen for tjeneste pga. mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen."

Sådan skriver kommunaldirektør i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, i en mail onsdag eftermiddag til Dagbladet, som nu i et stykke tid har undersøgt en række elementer angående Søren Adsersen, der ifølge Struer Kommunes hjemmeside også bærer titlen Maritim chef - Struer havne og færge.

I den ganske kortfattede mail fra den nyligt tiltrådte kommunaldirektør fremgår det også, at Struer Kommune ikke kan udtale sig yderligere på nuværende tidspunkt, da der er tale om en personalesag.

Jesper Thyrring Møller oplyser dog, at der lige nu er ”en proces i gang, som kommunen endnu ikke ved, hvad ender med”.

Hvad det mere konkret er for en proces, kan han ikke fortælle, men Dagbladet har tidligere søgt aktindsigt i en række forhold vedrørende Søren Adsersen, et navngivet firma og nogle privatpersoner.

Den anmodning afslog Struer Kommunes jurist Mads Houe tilbage i januar.

"Begrundelsen for afslaget er, at de pågældende oplysninger og dokumenter indgår i en sag inden for strafferetsplejen", skrev han som det første.

Avisen var onsdag aften i kontakt med Søren Adsersen. Han havde ingen kommentarer til udmeldingen fra Struer Kommune. Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) har af samme grund som kommunaldirektøren heller ikke yderligere kommentarer.

Sagen her kommer blot få uger efter, at det kom frem, at tidligere kommunaldirektør i Struer, Mads Gammelmark, er sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce