Annonce
Ulfborg/Vemb

Ny reklamefilm skal sælge vestkysten til turister og tilflyttere

Snart ruller kameraerne i byerne ved vestkysten, der i forbindelse med klyngesamarbejdet nu får skabt en lille reklamefilm, der skal lokke flere turister og tilflyttere til området. Her arkivfoto fra tv-optagelser omkring Hvide Sande. Arkivfoto: Astrid Dalum

Staby: Landsbyer overalt i landet får i disse år lavet små reklamefilm, der kan bruges til at lokke tilflyttere og turister til området. Vesterhavsklyngen, der består af fem landsbyer ude vestpå, er ingen undtagelse.

- Det er den bølge, der er for tiden, hvor landsbysamfundene gør opmærksomme på sig selv, siger Morten Buhl Paakjær, formand i klyngesamarbejdet.

Også her har man takket ja til at få lavet en lille promoverings-video, og onsdag mødtes den lokale arbejdsgruppe så med selskabet Iso-film, der står for optagelserne:

Annonce

- Det er en film, der skal bruges på forskellige online-platforme, og som jo skal sælge budskabet om, at her er et roligt og trygt sted at bo for tilflyttere og et godt sted at slappe af uden for meget "tivoli" for turisterne, siger han.

Filmprojektet er finansieret gennem flere af områdets erhvervsdrivende, der så får lidt synlighed med gennem videoen.

Optagelserne starter til juni.

- Så håber vi, den er færdig - måske efter sommerferien, siger Morten Buhl Paakjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce