Annonce
Navne

Ny mand i ledelsen på TV MidtVest

Tommy Zwicky. Pressefoto

Holstebro: Den 44-årige Tommy Zwicky bliver ny redaktionschef på TV MidtVest, hvor han fra 1. august vil udgøre den redaktionelle ledelse sammen med programchef Kirsten Axelsen og nyhedschef Niels Olsen.

Det skriver tv-stationen i en pressemeddelelse.

Tommy Zwicky er en erfaren tv-mand, som nu flytter til Midt- og Vestjylland. Han har knap 20 års erfaring med nyheder fra TV 2 og DR, hvor han var med til at skabe succesen DR Ultra med nyheder til børn og unge. Han har også arbejdet med undersøgende journalistik på Operation X, været redaktør på JP/Politikens Børneavisen og redaktør på Go’ morgen Danmark. Senest var han kommunikationschef hos telegiganten Huawei.

Annonce

- Jeg er først og fremmest historiefortæller. Uanset om det gælder hårde nyhedshistorier til voksne eller fascinerende udsendelser til unge. Jeg er vild med at lave tv, og jeg glæder mig til at blive en del af TV MidtVest, som er kendt for sine stærke nyhedsudsendelser og gode programmer, siger Tommy Zwicky.


Jeg er vild med at lave tv, og jeg glæder mig til at blive en del af TV MidtVest.


Den nye chef træder ind i et mediehus i Holstebro med 100 medarbejdere, der siden 1989 har været et vigtigt medie i Midt- og Vestjylland.

Tommy Zwicky afløser redaktionschef Lars Lundgaard, der går på pension efter 28 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce