Annonce
Navne

Ny mand i økonomistolen på UCH

Carsten Esager Sørensen, ny økonomidirektør på UCH. Pressefoto
Carsten Esager Sørensen indtræder i chefgruppen på UCH.

Holstebro: Efter 36 år som økonomidirektør på UCH traf Søren W. Schubert sidste år beslutning om, at april måned 2021 skulle blive den sidste på UCH, inden han går på pension.

Ny økonomidirektør er Carsten Esager Sørensen, ifølge en pressemeddelelse fra UCH.

Carsten er 51 år, bor i Holstebro og kommer fra en chefstilling i Struer Kommune. Han har en lang økonomi- og ledelseserfaring fra kommunale organisationer, men også erfaring fra chefarbejde på børne- og ungeområdet i Holstebro Kommune.

Annonce


Carsten er 51 år, bor i Holstebro og kommer fra en chefstilling i Struer Kommune.


Carsten er motiveret af at arbejde i offentlige organisationer og glæder sig til at hjælpe UCH med den vigtige opgave at uddanne til fremtidens arbejdsmarked - og særligt til at være med til at understøtte en uddannelsesinstitution i at bidrage positivt til unges dannelsesproces, siger han i pressemeddelelsen.

Og der er mange områder at have fokus på. På UCH er der på en normal hverdag uden covid-19 cirka 2000 daglige elever/kursister og 350 ansatte fordelt rundt på fire forskellige adresser med to gymnasieretninger HHX og HTX, STEP10 (10. klasse) og rigtig mange forskellige erhvervsuddannelser EUD|EUX fra Business, Teknologi, Byggeri, Fødevarer til Transportområdet.

Carsten indtræder i chefgruppen og får det overordnede ansvar for køkkener, serviceteam, elevservice, skolehjem og den samlede økonomi- og lønfunktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce