Annonce
Navne

Ny leder skal gøre sygehusbyggeriet i Gødstrup færdigt

Projektchef for byggeriet i Gødstrup, Michael Hyllegaard takker af efter ti år. Foto: Region Midtjylland.
Sygehusledelsen er gået i gang med at finde en afløser for Michael Hyllegaard. Der er fortsat behov for stærk og kompetent styring af byggepladsen, hvor håndværkerne skal være færdige om et halvt år.

Gødstrup: Sygehusbyggeriet i Gødstrup skal have ny chef. Den nuværende projektchef, Michael Hyllegaard, har fået nyt job på byggeriet af det nye børnehospital, Børneriget, i København.

Michael Hyllegaard har været projektchef for DNV-Gødstrup i ti år; han starter i sit nye job 1. februar.

- Vi skylder Michael Hyllegaard en stor tak for den jætte indsats, han har lagt i at støbe fundamentet for, at et af landets i alt fem barmarksprojekter snart er klar til test og indflytning, lyder det i en pressemeddelelse fra hospitalsdirektør Poul Michaelsen.

Om et halvt år er håndværkerne færdige på pladsen, og i 1. kvartal 2021 flytter de gamle hospitaler i Herning og Holstebro til den nye adresse i Gødstrup.

- I den aktuelle situation er der fortsat behov for stærk og kompetent styring af byggepladsen. Derfor vil vi sikre, at Michael Hyllegaards jobskift ikke betyder en svækkelse af den samlede ledelse af byggepladsen. Vi kigger os omkring i miljøet for at se, hvordan vi yderligere kan ruste os til de afsluttende faser i Gødstrup, tilføjer Poul Michaelsen.

Annonce

Der ligger en solid plan

Projektchef Michael Hyllegaard er glad og stolt over at have været med at realisere opførelsen af et nyt hospital i Gødstrup.

- Ti år går jo fantastisk hurtigt, når man hver dag er optaget af en sag, som har betydning for mange mennesker. Og nu hvor der er lagt en god og solid plan for den resterende del af byggeriet herunder overdragelsen af byggeriet og en indflytningsplan, så er det et oplagt tidspunkt for mig at søge nye udfordringer, som jeg glæder mig til, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Så mange vil være skolechef

Leder For abonnenter

Det er til glæde vendt

Da amerikanske FMC overtog Cheminova i 2014, fulgte nogle år, hvor medarbejder-antallet blev reduceret kraftigt. Amerikanerne lavede nyt hovedsæde for sine europæiske aktiviteter på Sjælland. Udmærket for Danmark, men rigtig skidt for Lemvigegnen, som i årene efter overtagelsen måtte konstatere, at det meget store og for kommunen vigtige antal såkaldte videnarbejdspladser på Cheminova forsvandt. Anlægget blev et produktionsanlæg uden forskningsafdeling med meget mere, og derudover har man også set antallet af medarbejdere i produktionen skrumpe. Vi skal ikke lang tid tilbage, før der på Lemvigegnen begyndte at brede sig en tvivl, om amerikanerne på sigt også ville satse på afdelingen på Rønland, eller man ville flytte produktionen og dermed lukke egnens største private arbejdsplads ned med de følgevirkninger, det ville have. Nu får melodien tilsyneladende en helt anden positiv melodi. Vi kan i dag afsløre, at FMC har planer om at etablere et anlæg, der omregnet til danske kroner ligger på omkring en halv milliard kroner at bygge. Og 300 skal arbejde på at etablere produktionsanlægget. Nu skal det selvfølgelig siges, at på Rønland vil man ikke bekræfte, at det er korrekt. Man vil ikke udtale sig om noget, der ikke er besluttet endeligt. Men vi observatører kan jo så også bemærke, at det ikke bliver kontant afvist. Rygterne kører, og der tages ikke til genmæle. Meget tyder på, der er noget reelt om snakken. Det er beviset på, at FMC ikke blot har en fremtidig plan med Cheminova, hvilket man jo også i dag bekræfter, man har. Det slukker også tidligere tiders pessimisme om, at man kunne risikere, at der lukkes ned. Det er en meget velkommen nyhed, som har stor betydning for Vestjylland og for beskæftigelsen i fremtiden. Det fremgår ikke noget om antal arbejdspladser i forbindelse med et nyt anlæg. Men under alle omstændigheder vil det skabe aktivitet og beskæftigelse både på virksomheden og hos underleverandører til gavn for hele egnen.

Annonce