Annonce
Lemvig

Ny kandidat: Vi trænger til et mere nuanceret byråd

Claus Ø. Moeskjær stiller op for Det konservative Folkeparti til kommunalvalget. Privatfoto
Virksomhedsejer og formand for Udefriskole vil forsøge at komme i Lemvig Byråd for Det konservative Folkeparti

Navn: Claus Ø. Mosekjær

Alder: 42 år

Profession: Ejer af Fnugfri.dk Holstebro

Annonce

Privat: Gift med Anne, lærer på Nr. Nissum Efterskole. Sammen har vi tre børn, Mathias på 4, Benjamin på 6 år og Hannah på 9 år.

Stiller op for: Det konservative Folkeparti

Derfor stiller jeg op?

Jeg har, siden jeg flyttede til kommunen i 2008,deltaget i lokale foreninger som frivillig og er pt. I bestyrelsen for Gudum Sognehus og formand for Udefriskolen i Fabjerg. Jeg kan godt lide lokal indflydelse, men synes nu, at tiden er inde for mig til at kunne bidrage både lokalt i Lemvig Øst, men også i hele kommunen med nogle af mine erfaringer og ideer til et samlet Lemvig kommune, som vi kan og skal have udviklet i den rigtige retning. Vi skal i disse tider være meget konkurrencedygtige med de omkringliggende kommuner, så vi skal have sat turbo på hele vores udvikling: Daginstitutioner, skoler, byggegrunde, arbejdspladser, billige huse, fantastisk natur og meget mere. Vi kan allerede mange af tingene, men vi skal bare være endnu skarpere!

Jeg er helt på linje med blå blok i hele kommunen, men synes, vi trænger til et mere nuanceret byråd.

Hvornår blev du medlem af partiet?

Lige nu, hvor jeg valgte at ville stille op, valgte jeg mig ind i konservative. Jeg har altid været i blå blok, men Pape effekten fik mig til at vælge konservative.

Hvilke tre mærkesager har du?

Vi skal være endnu flere i vores kommune! Vort befolkningstal falder og falder, og det skal vi have stoppet. Vi skal have lokket folk til at bosætte sig her, også selv om de arbejder i andre kommuner.

Langt bedre vilkår for erhvervslivet! Vi skal have lavet endnu bedre vilkår for vores dygtige virksomheder, så de har mulighed for vækst og dermed skabe en grundbund for flere arbejdspladser.

Bedre udnyttelse af ressourcer i vores daginstitutioner, skoler og ældreplejen! Vi skal have udnyttet vores fremragende personale i hele kommunen på tværs, så de kan bruge deres tid på det de er så dygtige til og ikke bruge deres tid på unødvendigt papirarbejde, registreringer osv. På den måde kan vi udnytte pengene bedre og skabe bedre betingelser i alle livets faser.

Hvad er Lemvig Kommunes største udfordring?

Det er vores befolkningstal. Vi bliver færre og færre, og det skal vi have vendt om på, bl.a. ved udvikling af HELE kommunen, så alle andre også kan se hvilket fantastisk sted, vi har!

Hvad ved folk ikke om dig?

Hmm, den var sværere, men der er nok ikke mange, der ved, at jeg er noget af en læsehest. Elsker at læse, især krimi og spændingsromaner er min store passion.

Du mangler fem millioner kroner til din største mærkesag, hvor vil du tage dem fra?

Det er jo aldrig nemt at skulle lukke huller på den måde, men jeg ville nok bruge nogle af mine erfaringer fra det private erhvervsliv og se, om man ikke kunne optimere vores administration, samt at kunne fratage mange af vores lærer, pædagoger, SOSU assistenter og så videre alt deres papirnusseri og bureaukrati og frigive arbejdstid til børnene, de ældre og så videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce