Annonce
Holstebro Håndbold

Ny kampdato på vej: Damerne kommer ikke til at spille ligakamp 1. juledag

Lærke Christensen og resten af holdkammeraterne får lov til at nyde juledagene i ro og fred, inden de vender tilbage på træningsbanen i Holstebro. Den udsatte kamp mod Vendsyssel kommer ikke til at blive spillet 1. juledag, som der ellers står i kampprogrammet. Foto: Johan Gadegaard
I Dansk Håndboldforbunds eget kampprogram ser Holstebro Håndbolds udsatte kamp mod Vendsyssel ud til at skulle spilles den 25. december. Men det kommer ikke til at ske, garanterer direktør.
Annonce

Holstebro: Spillere og trænere i Holstebro Håndbold er gået på juleferie uden afklaring på, hvornår man skal spille udekampen mod Vendsyssel, der måtte udsættes på grund af corona-nedlukningen af syv nordjyske kommuner.

For godt nok står kampen ifølge kampprogrammet på Dansk Håndboldforbunds hjemmeside til at være flyttet til 1. juledag den 25. december, men hverken for spillere, trænere eller tilskuere er det en praktisk dato. Marginalt bedre end spilletidspunktet for Vendsyssel Håndbolds anden udsatte kamp mod Odense, der står til at skulle spilles klokken 18.30 den 24. december, men stadigt ret så ubelejlig.

- Det kommer ikke til at ske, at kampen bliver spillet den 25. december. Så meget kan jeg godt sige, selvom vi endnu ikke har fundet ud af, hvornår den så skal spilles, fortæller Bjarne Jacobsen, direktør i Holstebro Håndbold.

Dermed bliver første ligakamp efter pausen i stedet udekampen mod Viborg HK den 29. december.

Annonce

Måske til februar

Direktøren fortæller, at han håber på at den nye kampdato er på plads indenfor en uges tid, når han har fået talt med både Vendsyssel og Dansk Håndboldforbund.

- Det kan godt være vi skal et stykke hen, inden vi synes, der er det rigtige hul i kalenderen til at spille kampen. Et godt bud er nok, at vi kommer til at spille den på et tidspunkt i februar, forklarer Bjarne Jacobsen.

Holstebro Håndbold har ingen spillere med landsholdene til EM i Danmark. Derfor er det en komplet trup, der i december vender tilbage på træningsbanen.

Inden jul, mandag den 14. december, er der planlagt en træningskamp mod Herning-Ikast Håndbold.


Det kommer ikke til at ske, at kampen bliver spillet den 25. december. Så meget kan jeg godt sige, selvom vi endnu ikke har fundet ud af, hvornår den så skal spilles.

Bjarne Jacobsen, Holstebro Håndbold.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce