Annonce
Holstebro

Ny kæde-gigant på vej til Holstebro

Det er her på Lundholmvej 6, at der åbner et helt nyt varehus til næste forår. Foto: Johan Gadegaard.

I foråret 2017 åbner et nyt varehus i »spøgelseshuset« på Nyholmvej i Holstebro. Den store grå bygning blev opført for adskillige år siden, men har stået tomt indtil nu.

Power, Danmarks nye elektronik-gigant, annoncerer sit indtog i Holstebro.
Til foråret 2017 åbner den kun halvandet år gamle kæde, der sælger elektronik og hvidevarer, et 2200 kvadratmeter stort varehus uden for Ringvejen.
Valget er faldet på den store, grå bygning på Nyholmvej 6, i folkemunde kaldet »spøgelseshuset«. Bygningen er ejet af Færch og blev opført for flere år siden, men det er aldrig lykkedes at finde en lejer til bygningen, der ligger side om side med drive-in restauranten Burger King og har Bilka, Elgiganten og Harald Nyborg som de nærmeste naboer.
Annonce
»Det er første gang, at jeg har prøvet at stå i en bygning, hvor der er græs og grus indenfor, men her får vi en fantastisk beliggenhed - synlig og med rigtig gode parkeringsforhold for kunderne,« fortæller Power's administrerende direktør, Jesper Boysen.
Han har prøvet det før.
Jesper Boysen var i sin tid med til at åbne Elgigantens afdeling i Holstebro - og med til at genåbne butikken i 2010, efter en fordobling af salgsarealet til 1600 kvadratmeter.
Nu står han over for sin tredje butiksåbning i Holstebro, og han glæder sig:
»Vi ved af erfaring, at Holstebro trækker kunder fra et stort område og er en god handelsby. Samtidig er både Expert og Punkt 1 lukket, og det har frigivet omsætning,« forklarer Jesper Boysen om baggrunden for at etablere sig i byen.
Det er en helt bevidst strategi, at Power placerer sig så tæt på sine største konkurrenter. Det skal være nemt for kunderne at afsøge markedet for nye iPhones, brødristere og fladskærme, mener den administrerende direktør.
»Mange af vores kunder kommer i bil og har børnene med, og så kan de overskue hele det store udvalg uden at skulle ud i bilen igen, spænde børnene fast og køre 600 meter,« siger Jesper Boysen og tilføjer, at jyder generelt er villige til at køre længere efter de gode tilbud end sjællænderne.
Power er et dansk koncept, udsprunget af Expert og åbnede sin første butik i august 2015. Power har i dag fem varehuse, heraf tre på Sjælland, ét i Odense og den seneste - i Randers åbnede for kun tre uger siden. Planen er at åbne yderligere syv butikker i 2017.
Til varehuset i Holstebro skal Power ud at finde et halvthundrede medarbejdere, og rekrutteringen indledes allerede om et par måneder. Jesper Boysen regner med, at tilbygningen til det eksisterende byggeri på Lundholmvej kan stå klar til indvielse i april-juni 2017.
Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Kultur

Transkønnet danserinde har hovedrollen i forestilling om verdens første kønsskifteoperation

Sport

Fremtiden ligger i Holstebro - både på og uden for banen: Jeg har nået en alder, hvor der skal mere til end bare at have et arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer

Kørte frem for rødt: Tog afsporet på station

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Erhverv

Få din burger bragt helt til døren: Madbude rykker ind i Holstebro

Annonce