Annonce
Holstebro

Mangler en kok til at servere bøf og burgere: Ny jagt på forpagter til restaurant

Udsigten fra restauranten ved Storådalen fejler ikke noget. Men stedet står igen uden forpagter. Foto: Morten Stricker
Storådalen mangler igen en forpagter til at servere mad for selskaber og golfspillere.
Annonce

Holstebro: Restaurant Storådalen har de senere år tiltrukket mange gæster.

Det gælder både folk til bryllupper, fødselsdage og mindesammenkomster. Dertil kommer de mange golfspillere, der bruger stedet som café og mødested efter et spil golf på banen ved Storåen.

Men lige nu er der meget stille i lokalerne med smuk udsigt over Storåen. Den kombinerede café og restaurant mangler en forpagter til at servere bøf, burgere og kold sandwich.

Den seneste forpagter måtte opgive at køre stedet videre. Coronaen betød aflysning af stort set alle selskaber på grund af, at forsamlingforbuddet gjorde det nærmest umuligt at holde fester. Det skete både forår og igen til efteråret.

- Vi vil meget gerne have gang i stedet igen. Der er et stort potentiale med mulighed for mange selskaber og golfspillere, siger Eiler Thomsen, der er ejer af anlægget ved Storådalen.

Annonce

Beskeden interesse

Stillingen som forpagter til spisestedet har været slået op i et par uger, men det er endnu ikke vrimlet ind med ansøgninger.

- Det betyder meget for stedet, at der er mulighed for at købe mad og drikke. Desværre har interessen endnu ikke været så stor. Vi har haft enkelte henvendelser, siger Eiler Thomsen, der  godt er helt klar over, at det kræver stort engagement og fleksibilitet at stå i spidsen for en café.

- Det er klart, at der er skiftende arbejdstider, men der er også potentiale for en god indtjening. Coronaen gør heller ikke det hele lettere, siger Thomsen, der for år tilbage var med til at redde anlægget fra lukning.


Det betyder meget for stedet, at der er mulighed for at købe mad og drikke. Desværre har interessen endnu ikke været så stor. Vi har haft enkelte henvendelser

Eiler Thomsen


Selv om det har givet underskud, er han opsat på at fortsætte driften. Han håber, at det bliver muligt at finde en ny forpagter i løbet af den næste sæson, så restauranten igen er klar, når den nye golfsæson begynder i det tidlige forår. Udsigten til en vaccine giver også håb om, at det snart er muligt igen at holde fester for mere end ti personer.

Storådalen er langt fra det eneste sted i Danmark, der er udfordret med at finde en ansvarlig for en café/restaurant i forbindelse med golfbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce