Annonce
Navne

Gudrun i spidsen for Historisk Samfund

Gudrun Gormsen er ny formand for Hardsyssel Historisk Samfund. Hun er også redaktør af foreningens årbog, Hardsyssels Årbog. Pressefoto
Gudrun Gormsen, Mejdal, afløser Per Lunde Lauridsen, Lem, som formand for Hardsyssel Historisk Samfund.
Annonce

Vestjylland: Hardsyssel Historisk Samfund har fået ny formand. På et konstituerende møde i bestyrelsen efter foreningens generalforsamling den 6. september blev Gudrun Gormsen, Mejdal, valgt som ny formand i stedet for Per Lunde Lauridsen, Lem, der på generalforsamlingen ikke ønskede genvalg til bestyrelsen.

Per Lunde Lauridsen, der tidligere var museumsinspektør i Ringkøbing-Skjern Museum, er nu direktør i Museum Salling.


Gudrun Gormsen har hidtil været næstformand i foreningens bestyrelse.


Gudrun Gormsen har hidtil været næstformand i foreningens bestyrelse og er også redaktør af foreningens årbog, Hardsyssels Årbog. Hun har været med i bestyrelsen siden 2012.

Ud over Gudrun Gormsen består bestyrelsen af følgende: Bodil Grove Christensen, Aulum (nyvalgt til bestyrelsen på generalforsamlingen i september og ny næstformand), Frode Riber, Krunderup (kasserer), Jens Erik Villadsen, Holstebro/Fjaltring (der blandt andet har ansvaret for foreningens hjemmeside) og Hans Herping, Ringkøbing (sekretær).

Hardsyssel Historisk Samfund

Hardsyssel Historisk Samfund har cirka 625 medlemmer.

Hardsyssel er den gamle betegnelse for det område, der stort set svarer til det tidligere Ringkøbing Amt og omfatter de nuværende kommuner Holstebro, Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern, Lemvig og Struer.

Hardsyssel Historisk Samfund udgiver hvert år blandt andet Hardsyssels Årbog.

Foreningens to generalforsamlingsvalgte suppleanter deltager også aktivt i foreningens arbejde. Det er Ove Nørholm, Ikast (nyvalgt som suppleant på den seneste generalforsamling) og Per Axelsen, Stauning.

Derudover er tre personer tilknyttet foreningens arbejde med særlige opgaver. Det er Bent E. Hansen, Bording, der er redaktør af foreningens avis, Hardsyssels Tidende, Erhard Leach, Ringkøbing, der sørger for grafisk opsætning af foreningens nyhedsbreve til medlemmerne og Hardsyssels Tidende, og Kurt Guldbæk, Vinderup, der har ansvaret for distribution af foreningens nyhedsbreve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nye politivåben?

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce